A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Jó, nemcsak a sütő kerül ma előtérbe, de ennek rendbetétele a fő feladat. Úgyhogy aki olyan pöpec, hogy mindig azonnal tisztára sikálja, annak ez a része ki van pipálva. 

blog9A letöltéshez kattints ide!

Takarítás: tehát a sütő.  Ha nincs olyan klassz fém tisztítód, mint nekem (Amway), ami leszed mindent, ugyanakkor nem karcol, akkor valószínűleg szükséged lesz hideg zsíroldóra, amihez viszont gumikesztyű kötelező! Fújd be a sütő belsejét, és hagyd hatni – majd valami súrolóval takarítsd le, és töröld kis  asütőt papírtörlővel. A rácsot érdemes egy régi vacak törölközőre fektetni, és ugyanígy befújni, hatni hagyni, majd lesúrolni. Azzal az Amway fém súrolóval nekem nem kell hozzá hideg zsíroldó, de van, aki a kettőt együtt használja – úgyhogy ki-ki meggyőződése szerint járjon el.

a2
Mondjuk egy ilyennel el lehet játszani egy ideig…

Ha nem bírod a hideg zsíroldót, meg az egyéb brutál szereket, használj ecetet és szódabikarbónát: szórd be a sütő alját szódabikarbónával, majd egy szórófejes flakonba tölts ecetet (ezt máskor is használhatod, általános tisztításra), és nyomd a szódabikarbónára. Hagyd állni egy órát, és szivaccsal, papírtörlővel távolítsd el a koszt. Ha nem jött le minden, ismételd meg a folyamatot.
A fenti módszerek valamelyikével súrold le az ajtót is kívül-belül, legvégül a tűzhely tetejét.

A zűrzavar felszámolását a konyhában folytatjuk: két tetszőleges konyhaszekrényben szanáld a felesleges cuccokat, és tedd rendbe a maradékot.

cupboard

Öt perc – na jó, ez is lehet, hogy kicsit több lesz, de ha most két ablakot megpucolsz valami olyan helyen, ahol különösen zavar, ha nem látsz át rajta jól –  aztán majd mindig egyet-egyet…körbeérünk egyszer csak. 🙂

<< Az előző nap feladatai

 

A 7. nap feladatai>>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük