A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

A menü megvan a hétre? Ha nem, még mindig nem késő – sosem késő – nekiállni, itt találod a letölthető segítséget. Következzen a 10. nap, programunk feléhez érünk, íme a feladatlap.

blog13A letöltéshez kattints ide!

Az előszoba kitakarítása van, akinek egyszerű feladat, mert csupán két-három négyzetméterről van szó, másnak meg mondjuk jóval nagyobb, és tele van bútorokkal – ez tehát kinek könnyű, kinek nehéz feladat most. Az a bizonyos vízszintes felület talán még rendben van, ha nincs, itt az alkalom, hogy újra megmutasd, hogy is kéne kinéznie.  Töröld le a bútorokat, ha van rá kapacitásod, rakj rendet a szekrény(ek)ben. Töröld le a bejárati ajtót, bár tudom, ezt nem olyan régen megtettük, így nem is lehet túl koszos, de nullázd le újra. Ha itt tartjátok a cipőket, érdemes átnézni, mi az, ami már használhatatlan, vagy amit már kinőttek a gyerekek – azok közül mit kinek lehet ajándékozni, hova lehet adományozni, és ennek megfelelően tedd dobozba, zsákba a felesleget, és gondoskodj róla, hogy a következő napokban eljusson oda, ahova szántad. Végül söpörd fel a padlót, és moss fel.

a2

A zűrzavart egy felső szekrényben számold fel. Hogy mire gondolok? Arra, amelyikbe bekerülnek az éppen nem használt cuccok, és képesek ott felhalmozódni, elfeküdni akár évekig érintetlenül. Lehet ez a bizonyos felső szekrény éppen az előszobában, másnak a hálószobájában, vagy a tárolóban, akárhol, a lényeg, hogy egy ilyet számolj fel.

Csak 5 perc: a hétvége után nálunk a nappali mindig kicsit ziláltabb; tedd vissza az újságokat, könyveket a helyükre, törölgesd le gyorsan a vízszintes felületeket, igazítsd meg a díszpárnákat, plédeket, és ha még belefér, porszívózz fel.bútor

<< A 9. nap feladatai

A 11. nap feladatai>>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük