A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Ma is kaptam előtte-utána fotókat, köszi! Küldjetek még, szívesen mellékelném az aktuális bejegyzéshez.

blog14A letöltéshez kattints ide!

A takarítás célpontjai ma a lámpák: töröld le az összeset, azokat a mennyezeti lencse-lámpákat, amelyekben láthatóan ül belül a por, szereld le, töröld ki. Most vagy soha.

a2
Na jó, praktikusabb, ha az égő nem ég takarítás közben…

A zűrzavart a gyerekjátékok között számold fel – bár erre nálunk mindig olyan időpontot kell választanom, amikor Zsófi nincs otthon, ő ugyanis mindenhez ragaszkodik akkor, amikor ki akarom dobni, vagy el akarom ajándékozni. Más kérdés, hogy amúgy aztán sohasem játszik vele. Tehát, vegyél magad mellé egy zacskót/dobozt az elajándékozandók számára, egyet a kukába valóknak, és válogasd át a játékokat. Itt nálunk, Keszthelyen van egy alapítvány, ahova a használt ruhákat, játékokat szoktam vinni, és mindig nagyon örülnek neki, szegények között osztják szét.

Csak 5 perc: a fürdő gyors kitakarítása. Porszívózd fel, majd tisztítószerrel permetezd be a szanitereket és a szerelvényeket, hagyd hatni a szert. Töröld le a tükröt, és töröld le a szanitereket és a csapokat. Töröld fel a padlót. bathroom_cleaning<< A 10. nap feladatai

A 12. nap feladatai >>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük