A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Ma postára adtam az első adag nyereményeket, úgyhogy az eddigi nyertesek holnapra várhatják a küldemény érkezését.

Folytassuk hát a Harmat Kiadó nagyszerű kiadványaival a játékot, egy újabb Gary Chapman könyv következik (elképesztő, mennyit írt már!):

a1Haragudni nem jó. Illetve, megmaradni a harag állapotában, na azt nem szabad. Ön- és közveszélyes állapot, a folyton haragvó embert a környezete is nehezen viseli el, és hát ő is saját magát. Pál apostol az Efézusbeliekhez írt levelében ezt mondja:  “ám haragudjatok, de ne vétkezzetek: a nap le ne menjen a ti haragotokon”. Azaz, nem azzal van a baj, ha haragszunk, hanem azzal, ha nem tudjuk helyes mederbe terelni a haragunkat, illetve, ha nem tudunk megbocsátani. Na, de inkább olvassátok el a szakember tanácsait, nagyon hasznos, konkrét, és a mindennapi élet során használható útmutatást ad.

Pályázni ma este 9-ig lehet a könyvre, arra a kérdésre kell válaszolni kommentben, hogy: könnyen megbocsátasz?

Nincs rossz válasz, mindenki részt vesz a sorsolásban, aki hozzászól.

9 után eredményhirdetés!

Gyertek a Facebookra is.

Ajánlott cikkek

26 Hozzászólás

  1. Egyetlen egy emberre míg élek haragudni fogok és sosem bocsájtom meg amiket ellenem tett 🙁 Egyébként soha senkire nem haragszom mindenkiben próbálom megtalálni a jót…benne már nem is akarom…

  2. Nagyon rossz minták vannak előttem, sok kapcsolatom is bánja ezt. Egy ideje tudatosan dolgozom ellene, már sokkal jobb a helyzet.

  3. Elég könnyen. Nem szeretem a feszkós állapotot, így inkább én kezdeményezem a békülést, a harag múlatását.

  4. “(…) a nap ne menjen le a ti haragotokkal (…)” – írja a Biblia. Sajnos, nehezen tudok e szerint élni. Roppant érzékeny ember vagyok, könnyen megbántanak – főleg a hozzám közel állók; és nehezen bocsátok meg. Hát igen, még van mit tanulnom! 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük