A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Írhatnék kapitális közhelyeket, hogy az élet ilyen meg olyan, gyors, meg elrepül, ami persze igaz is, de szerintem inkább az a baj, hogy időről időre, észrevétlenül belesavanyodunk, -keseredünk a hétköznapokba. Ki hogyan. Küzdünk – legtöbben legalábbis – a megélhetésért, az előrébb jutásért, a gyerekeink jövőjéért – és elfáradunk. És olyankor nem vesszük észre a szépet sokszor még akkor sem, ha épp szembejön velünk.

Elhatároztam: minden napra keresek valami jót. Szépet. Vagy vicceset. Sőt, erre kérlek benneteket is.

Megfelelünk különböző elvárásoknak – európai vagyok, magyar vagyok, nő vagyok, hívő vagyok, feleség vagyok, anya vagyok, vállalkozó vagyok: milyennek is kell lennem? Komolynak, felelősségteljesnek, összeszedettnek, gondoskodónak, bátornak, megfontoltnak, előrelátónak?

Próbáljunk meg kilépni egy kicsit az elvárások gyűrűjéből. Miért csak ötéves korig nem ciki az utcán énekelni? Miért ne lehetne viccelődni, komolytalankodni, bohóckodni – nyilvánosan?

Első feladat: keresd meg a benned lakozó gyereket, és amikor felszínre tör, örökítsd meg a pillanatot.

a1Készítsetek ti is képeket, és küldjétek el nekem! E-mailben a praktikaksokgyerekhez(kukac)gmail(pont)com-ra, vagy töltsétek fel a facebook-oldalamra!

 

>> #2

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük