A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826), a gasztronómiatörténet egyik emblematikus szerzője szerint egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése. Ebben kétségkívül igaza is volt, lévén, hogy legtöbbünk számára indifferens, látott-e valaki a távcsövén keresztül olyan bolygót, amit más még addig sosem vett észre.

Az étel azért mégis csak közelebb áll hozzánk.

Szeretek új ételeket, ízeket kipróbálni, bár családom egy része kissé nehezebben fogadja be az újdonságokat, azért meggyőzhetőek. A főzés kreatív elfoglaltság, ha nem kötelességként fogjuk fel, kifejezetten üdítő lehet. Próbáljatok ki új fogásokat, vonatkoztassatok el a megszokottól.

a1Feladat: készíts valamit, amit eddig nem próbáltál, és fotózd le!

 

Mi ez a Minden napra valami jót???

<< #5

#7>>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük