A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Aki azt gondolja, hogy az olvasás magától értetődő program este, az ágyban, hát az nagyot téved. Nekem nem volt az több hónapig, nagyon szomorúan vettem tudomásul, mivel korábban mindig így aludtam el: könyvvel a kezemben. Igaz, a férjem nem igazán rajongott ezért, mert ő viszont nem olvas az ágyban, és zavarta, hogy én világítok.

A probléma átmenetileg megoldódott a szemem természetes öregedése révén, ugyanis egyszer csak azt vettem észre, hogy mesterséges fénynél egyre rosszabbul látok, végül már annyira, hogy hiába volt rajtam a szemüvegem, olvasni nem tudtam vele. Így aztán könyv nélkül hajtottam álomra fejem esténként.

Na de most! Új szemüvegem van. Multifokális. Fantasztikus! Látok vele távolra, ha pedig lefelé nézek, kiválóan olvasok, akár éjjel egykor is. Na, hát ez most jó is, meg nem is. Nekem jó, vagy hát nem is tudom, mert azért ha éjjel egykor még olvasok, nem kelek könnyen reggel, viszont az én drága férjemnek egészen biztosan nem jó, mert rendkívül nehezen, párnája árnyékában próbál aludni, míg én régi kedves kedvtelésemnek hódolok. Hát erre próbáljunk meg gombot varrni, ugye.

De azért ami minden körülmények között jó:

a1Mit olvastok mostanában? Sok pótolnivalóm van…

Mi ez a Minden napra valami jót???

<< #8

Ajánlott cikkek

2 Hozzászólás

  1. Gárdos Péter: Hajnali láz c. könyvét fejeztem be tegnap. Igaz történet alapján született a könyv, méghozzá a szülei találkozásának nem akármilyen története – Svédország, holokauszt túlélők – a halálosan beteg fiú felkutatja több, mint 100 lány címét, akiket szintén Svédországban ápolnak, és debreceni származásúak és mindegyiknek ír egy másfél oldalas levelet (több, mint száz példányban, sokszorosítás nélkül, kézzel írva). Szerintem ennyi már elég, hogy elolvasd, nem? 🙂 Film is készül majd a történetből, úgy tudom. Interjú az íróval:
    http://konyves.blog.hu/2015/12/23/hajnali_laz_az_eletbe_szerettek_bele

    Jó olvasást!
    Mária

  2. Nálunk ugyanez a felállás. Úgy sikerült kicsit szelidíteni a problémán, hogy ebook olvasón kezdtem olvasni, amihez nem kell olyan nagy, általános fény. A Kindle Paperwhite-nak saját háttérvilágítása van, amivel teljes sötétben is lehet olvasni és ha elfordítod a hálótársadtól, akkor nem is nagyon zavarja. 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük