A cukrászda telefonszáma:

06 30 147 8870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Ezt a receptet Chef Vikitől, a Házias konyha háziasszonyától hoztam, kisegített a bajban, amikor épp nem tudtam, hogy a maradék raguleves után mi a csudát készítsék. Palacsinta volt már előtte.
Ez a kis egyszerű tészta nagyon finom, osztatlan sikert aratott a családban, és bevonult a halhatatlan remekművek közé.

Hozzávalók a tésztához:
30 dkg liszt (én a felét zabpehelyliszttel váltottam ki)
25 dkg túró
1 kis pohár natúr joghurt (175 g) – nekem csak egy fél volt itthon, kefirrel egészítettem ki
3-5 ek. olaj
1 cs. sütőpor
1 tojás
só, bors

A tetejére:
3-4 dl tejföl
lila hagyma
húsos szalonna/sonka/kolbász
reszelt sajt
fűszerek ízlés szerint

A sütőt előmelegítjük 180 fokosra.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.

 Lisztezett deszkán kinyújtjuk, sütőpapírral borított tepsibe tesszük. A tetejét megkenjük tejföllel jó vastagon, és mehet rá, ami van: sonka, húsos szalonna, lila hagyma, sajt.

180 fokon 30 perc, és kész!

Nagyon finom, hatunknak éppen elég volt.

Ajánlott cikkek

3 Hozzászólás

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük