A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Nagyon szeretem azt látni, amikor valaki kitalál valamit, és az ötlet működik: a terméknek piaca lesz, mert jó, minőségi, hasznos, vagy “csak” szép, esetleg finom… Mindegy, a lényeg az, hogy kedveltté válik, mert valamiféle értéket képvisel.

a1Örsi-Korényi Szilvia kétgyermekes anyukaként ébredt rá arra, hogy egy praktikus kis holmival sokkal komfortosabbá tehetné az otthoni pakolást lányai után: milyen klassz lenne egy olyan játszószőnyeg, ami egy mozdulattal összehúzható, ezzel a rumli szempillantás alatt eltüntethető – ugyanakkor ha a gyerkőc akarja, folytathatja a játékot később, vagy máshol, csak szét kell nyitni a szőnyeget újra.

a1 a2Az ötletet megvalósítás követte, így kezdődött a Mirifay Design története, így született meg a No Kupi kollekció. A játszószőnyegek három méretben készülnek, van kicsi, közepes és nagy, fiús és lányos színekben egyaránt elérhető. Nagy előnye, hogy utazásra is egyszerűen magunkkal vihetjük, és akár szabadtéren is leteríthetjük. Vagyis, teríthetik, akiknek vannak kicsi gyerekei – az enyémek már kinőttek ebből a korból, mégis, amikor először megláttam a játszószőnyeget, egyből az jutott eszembe, ilyesmi miért nem volt a mi időnkben?!

De ha már nekem nem volt, és egyelőre nem is kell, úgy gondoltam, közületek, kedves olvasók, legalább egy valakinek biztosan legyen. A Facebookon elolvashatjátok a nyereményjáték részleteit, egy közepes méretű játszószőnyeg tulajdonosa lehet a szerencsés nyertes. A játék február 29. este 9-ig tart.

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük