A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Azért ez a két esemény ritkán esik egy napra, lássuk be.

Jó, az is igaz, egyiken szomorú kötelességből, másikon munkámból adódóan jártam.

Eltemettük az apósomat. Sajnos, az utóbbi években volt néhány temetés a családban – hét éve elment anyósom, aztán a nagynéném, majd a nagymamám, most pedig az apósom. Anyósom temetése után a halotti tort nálunk tartottuk, akkor még volt annyi időm és energiám, hogy süssek-főzzek, így aztán némi baráti segítséggel önerőből oldottuk meg a rokonok vendégül látását. Itt a blogon is írtam róla Tabuposzt címen. Mert azért erről általában nem beszélünk.

Ezúttal a temetést követően egy közeli étterembe hívtuk a rokonokat, ez persze a legjobb megoldás, így a szervezés nem terhel senkit a családból. Nyilván, többe kerül, mintha mi magunk sütünk-főzünk. Azonban fesztelenül beszélgethetünk a ritkán látott családtagokkal, és közben nem kell azt figyelnünk, hogy vajon elég-e a szalvéta, kér-e valaki kávét, ilyesmik.

Nekem sajnos muszáj volt az étteremből angolosan távoznom, az üzemben égett a munkatársaim keze alatt a munka – nemcsak a szokásos kávézók ellátása, de egy esküvő süteményeinek elkészítése és kiszállítása is e nap feladata volt. Úgyhogy bevetettem magam a munkába, és este hétkor már a menyasszonyi tortát raktam össze egy balatonboglári étteremben.

DSC_0342Valami véget ér, valami kezdődik.

Ilyen az élet. De közvetlen közelről tapasztalni…mélyre ható élmény.

DSC_0344

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük