A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Mostanában egyre több blogon látom, hogy számon tartják a médiamegjelenéseiket, hol, mikor szerepeltek, és ilyenkor mindig átvillan az agyamon, hogy nekem is kéne ilyesmit csinálnom, valami összesítést, linkekkel, de aztán persze elmarad. Sokat már el is felejtettem, és ha valami újságkötegből előkerül, magam is rácsodálkozom, hogy “jé, ebben is benne voltunk”!

Most kettőt mégis megörökítek itt, a legfrissebbeket, ha valaki többet szeretne tudni rólam, hát itt olvasgathat, vagy megnézheti, miket meséltem el egy velem készült rövid videóban.

Sikeres újrakezdőnek neveznek a címben, ami meglepett, mert valahogy sosem így tekintettem magamra – annak ellenére, hogy ha belegondolok, helytálló a jelző, mármint az újrakezdő. A sikerest én hosszabb távon mérem, ha néhány év múlva is állunk, akkor már megkockáztatom, de ez a pár év számomra épp csak az elindulást jelenti. Persze, indulásnak nem rossz. Az interjúból újságcikk is készült, ami itt olvasható.

A másik írás a Pán Péter, STOP! blogon született,  “Öt hiteles családi blog, amit kár kihagyni” címmel. A blog nagyon fontos témákat boncolgat, a pontos meghatározás szerint “felnőtté válás, generációk, Y generáció, Z generáció sztereotípiákkal és anélkül egy ifjúsági szakértő szemszögéből.” Konkrétan olyan témákban születtek cikkek többek között, mint:

Érdemes olvasgatni a blog cikkeit, szülőknek, fiataloknak egyaránt nagy segítséget nyújthat a “mai világban” való eligazodásban. Nekem azért is kedves egyébként a blog, mert szerzője, Enikő a kezdetekkor megkeresett, és tanácsot kért tőlem a blog indítására vonatkozóan – szóval, amolyan bábaféle voltam. Vagy legalábbis egy nővér, aki bejött a szülőszobába…:)

A blog azóta felnőtt, itt is, ott is látom kiemelve egyes cikkeit. Ebben Enikő nagyon jó társaságban szerepeltet engem, ráadásul a posztból az is látszik, hogy tényleg ismeri az írásaimat. a8Nos, ennyit mára az örömködésből.

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük