A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Legutóbb kicsit furcsa hobbikról írtam egy bejegyzést, majd a Facebook-oldalamon kis ráhatással (sorsolás) arra kértelek benneteket, kedves olvasók, válasszatok, az öt hibbant hobbi közül melyikkel próbálkoznátok meg? A legtöbben a játékutaztatásra szavaztatok.

Ennek az a lényege, hogy egy általad kiválasztott játék elutazgat helyetted ide-oda, a fogadó fél, vagyis felek programokat szerveznek neki, lefotózzák mondjuk a Niagara-vízesésnél, vagy a svájci Alpokban, netán az Akropoliszon. Tudjátok, mint a törpe az Amelie csodálatos életében, “akit” a stewardess barátnő a világ számos híres pontjára eljuttat. 15002400_1325118830831546_4686176822291153151_oSzóval, szöget ütött a fejembe ez a játékutaztatás. És az jutott eszembe, hogy útnak indítok itthonról egy játékot, hadd utazzon el mindazokhoz, akik szívesen részt vennének egy ilyen vicces szórakozásban. Tehát, akihez elutazik a figura mondjuk Veszprémbe, az elviszi a várba, esetleg az állatkertbe, a Margit-romhoz, ahova akarja, ott készít róla egy fotót, amint a plüss éppen lelkesen részt vesz a kirándulásban. Aztán továbbküldi az állatot a következő résztvevőnek. VAGYIS: ennek a játéknak van egy kis költsége – a postára adás díja, úgyhogy ennek a tudatában jelentkezzetek vendéglátónak. A fotókat én összegyűjtöm, és rendszeresen hírt adok arról, merre jár éppen a játékunk.

Az utazó személyének eldöntésénél kiemelkedő szempont volt, hogy az illető játék ne legyen nehéz, beleférjen egy közepes méretű buborékos borítékba, és kellő érdeklődés tükröződjön a szemében.

Mindezek fényében a választottunk Hunor, a róka.img_4150Nagyjából tíz éve él velünk, és nem járt még sehol. Alig várja, hogy útnak indulhasson, bár kicsit tart a postától, de azért reméli, hogy nem fog elveszni.

Nos, a nagy kérdés tehát az, ki fogadja be elsőként Hunort.

Ha van kedvetek játszani, írjatok nekem a praktikaksokgyerekhez(kukac)gmail(pont)com-ra, vagy a Facebookon privátban.

Nagyon kíváncsi vagyok! 🙂

 

Ajánlott cikkek

8 Hozzászólás

 1. Szia Móni! Én szívesen elviszem Hunort Hollandiába, amikor legközelebb megyek, de túl sok nevezetességet nem tudok ajánlani, mivel családlátogatóba megyünk. Azért talán a nevezetes karnevál összejön. Vagy útközben egy német kisváros, ahol éppen éjszakázunk, és amit sose tudunk előre. Ha ez így megfelel Hunornak, hogy nem a Niagarával indít.

 2. Szia Moni!
  Mi Nürnberg mellett élünk, ha gondolod szivesen elvisszük a rókád kirándulni! 😉
  Üdv, Berni

 3. Fiaim ovis csoportjában működik ilyen:)
  Minden gyerekhez elmegy egy hétvégére Sün Soma és programokat szervezünk neki:)

 4. Fiaim ovis csoportjában működik ilyen:)
  Minden gyerekhez elmegy egy hétvégére Sün Soma és programokat szervezünk neki:)A naplójában(amit a táskájában hord)minden fontos információt leírunk, rajzolunk, matricázunk neki.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük