A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Megengedtem magamnak egy kis lazulást itt a blogolás terén, bár minden nap eszembe jutott, nehogy András sógorom megint leszokjon az olvasásomról, mert ritkábban jelentkezem.
Barátnőm mesélte, hogy a férje, amikor a legutóbbi bejegyzésben meglátta a fekvő Bogyó képét, megkérdezte:
-Na, megdöglött a kutya?
Úgyhogy bemutatom, hogy nagyon is eleven, ülni is tud:

Folyton mocorog, úgyhogy képtelenség éles képet készíteni róla, vakuzni meg nem szeretem, mert úgy olyan fura lesz a szeme, mintha kék lenne – pedig fekete.
Annyira eleven a kis drága, hogy tegnap éjjel én őriztem a többiek álmát azzal, hogy vele töltöttem kint az éjszakát a nappaliban, úgy éreztem magam, mintha visszamentem volna az időben, és újra szoptatós anyuka lennék, amikor nappal és éjszaka egybefolyik, az alvás minimális; még jó, hogy most a védőnő nem jön rajtaütésszerűen, reggel kilenckor.
Rengeteg jó dolog történt velünk az elmúlt évben, olyan változások, amelyeket el sem hittem volna; most nézem a tavalyi céljaimat, amelyeket összeírtam, hogy szeretném elérni 2011-ben, és döbbenet, hogy olyasmi is teljesült, amiről fogalmam sem volt, hogyan fog. Például: legyen végre elég négyzetméterünk. Nem gondoltam volna, hogy ez a keszthelyi lakás eladásával jár majd, tetőtér beépítésről beszéltünk még fél évvel ezelőtt is. Erre a lakásra szinte minden ingatlanos azt mondta, hogy eladhatatlan. Osztatlan közös tulajdon, mondták, nem piacképes. És láss csodát, az elhatározásunkat (mármint, hogy eladjuk) követő egy hónapon belül már aláírt előszerződésünk volt. Pont jött valaki, akinek nem jelentett problémát az osztatlan közös tulajdon.
Aztán, célom volt, hogy vegyenek át államilag támogatottra az egyetemen. És bár csak 3,6 volt az átlagom, a többiekéhez képest ez is jónak bizonyult, átvettek.
Most is fogok listát írni, javaslom, tegyétek ti is: legyenek konkrét céljaitok, hogy aztán egy év múlva ugyanígy elcsodálkozzatok majd, mint most én.
Kívánom, hogy mindenféle jóslások és előrejelzések ellenére kiváló év legyen mindannyiótok számára 2012.
BÚÉK!

Ui.: A tavalyi listán szerepel egy nem teljesült tétel: legyen 1000 állandó olvasóm év végére. Hát, még éjfélig van néhány óra… Már csak 130 névtelenségbe burkolózó látogatómnak kellene megnyomnia a “Feliratkozás a webhelyre” gombot…:-)

Ajánlott cikkek

26 Hozzászólás

  1. Rajtam ne múljon az az ezer… Bár még egyszer nem voltam képes életemben egy receptet sem úgy megcsinálni ahogy az le vagyon írva… Most épp a parmezános-mandulás-körtés előétel készül így utolsó simításként szilveszterre, bár ez sem pont úgy ahogy azt leírtad- bár ennek egyik oka, hogy itt nem lehet mindent úgy beszerezni mint otthon. :(Üdv és BÚÉK Spanyolországból:Ditke

  2. szia, még a végén összejön az 1000. Rajtam se múljon a dolog. Amúgy is, ez a kutya, jaj…. Májusban halt meg a kiskutyám (5 évesen), egy pumi-puli keverék (talált kutya volt, ezért igazából meghatározhatatlan) és teljesen ugyanígy nézett ki – mármint kölyökként (pár hetesen találtuk az utcán), aztán később kiszürkült a feketesége. Pont ilyen volt és úgy hívták , hogy Bogyó. 🙁

  3. Nem rossz ötlet, Móni! Én is leírom majd, hogy szeretnék 1000 olvasót… Már csak 819 hiányzik… 🙂 Úgyhogy, ha páran engem is “megszánnának”…Na mindegy, tréfát félre… Nekem is úgy tűnik (magánemberként is egy pöttyet jobban ismerve), hogy most sokkal vidámabban, felhőtlenebbül zárod az évet, mint egy éve! Kívánom, hogy ez tendencia maradjon!!!A kutyus tündéri!B.Ú.É.K.!Szilvi

  4. Kedves Anikó, ha rákattintasz, elvileg el kéne, hogy vezessen… Kell, hogy legyen egy profilod hozzá a bloggerben, vagy a gmail-ben, azzal kell bejelentkezni.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük