A cukrászda telefonszáma:

06 30 147 8870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Amióta megfizethetővé vált a magyar eper, igyekszünk minden alkalmat megragadni, hogy együnk belőle. Aztán előfordul, hogy összegyűlnek olyan szemek, amelyek ütődöttek, puhulni kezdenek, de nem rothadnak – ezekből még tuti levest készíthetünk mindössze 3 perc alatt.A hozzávalók:

kb. 1 kg eper

1 l tej

1 nagy pohár görög joghurt (kb. 400 g)

2 dl tejszín

cukor ízlés szerint

A felsorolt hozzávalókat egy kancsóba szórjuk, öntjük, és botmixerrel simára turmixoljuk. Vaníliafagyival tálaljuk. Ha a hozzávalók hidegek voltak, még hűtenünk sem kell a „levest”. Hűtőben tárolva másnap is jó.

Ennyi!

Nagyon durván egyszerű, nem?

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük