A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hunor kicsit elkalandozott az utóbbi időben, pontosabban viszonylag sok időt töltött egy helyen, aztán meg sokáig is tartott egy-egy utazása, akár 5-6 napot is az adott ország(ok) postájára volt bízva, és hát bizony nem egyszer komolyan aggódtam, hogy elveszett.

Nos, Grand Havenből pár napra kiruccant New Yorkba; a vendéglátó család feje ugyanis üzleti útra ment oda, és elvitte magával a kis világjárót.

Nehezen tudom elképzelni, amint az üzleti úton levő apuka, mondjuk, öltöny-nyakkendőben ide-oda helyez egy kissé megviselt plüssállatot, majd fényképet készít róla – de valami ilyesmi történt…:-) Na jó, lehet, hogy akkor már nem öltöny-nyakkendőben. Hunor a Rockefeller Centert mindenesetre jól megnézte, két oldalról is.

Készült róla fotó a Grand Central Terminal-on, azaz a központi pályaudvaron. Láttátok a Madagaszkárt?

“Udvar, és ez a pálya” – mondja Marty, a zebra, Melman, a zsiráf pedig a képen is látható órát fejeli le.

Csak szerényen a Hudson-ön…

Ennyi kép készült New Yorkban, és aztán szintén Lacinak köszönhetően Pekinget is megjárta Hunor, ott azonban a gépek össze-vissza késésének köszönhetően nem került elő a bőröndből, így a kínai utazást fényképekkel nem tudom bemutatni. Visszatérve Grand Havenbe, egy utolsó fotó készült vele a posta előtt, és borítékba szállt.

Meg sem állt Egerig, ahol Ágnes fogadta.

Mostantól hazai kalandozások következnek.

Itt megnézheted, merre járt már Hunor, a Facebook-oldalán pedig követheted is.

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük