A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hát itt vagyok!
A sorsolási bizottság megtette kötelességét, a törvényességre a férjem felügyelt.
Először is köszönöm a részvételt. A nagy érdeklődésre való tekintettel még két kisebb ajándékcsomagot sorsolok, ezek a következők:

Egy 25 darabos sütikiszúró készlet, továbbá 2 sütőfólia (ami a sütőpapírt helyettesíti, én is ilyet használok egy ideje, nagyon jó.)
A  második vigaszdíj: aszalt gyümölcsök (szilva, sárgabarack, áfonya), fűszerek (őrölt kardamom, szerecsendió virág, csillagánizs), és egy csomag marcipánmassza.

152 hozzászólást vettem figyelembe, aki nem volt beazonosítható, azt sajnos kénytelen voltam törölni.
Az eredmény tehát: a fődíjat 43-as számmal Erdna nyerte.
A 2. díj (sütőfólia, kiszúró) a 13-asként kommentelő Ibolyáé.
A 3 díj (fűszeres csomag) a 139-es rajtszámú nagyi 50-é.

A különdíjat (azaz az általam sütött sütikkel töltött dobozt) a menüsorért Sziltó kapja.

Kérem a nyerteseket, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot a praktikaksokgyerekhez(kukac)gmail(pont)com címen.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Ajánlott cikkek

20 Hozzászólás

  1. Gratula a nyerteseknek!!! nagyon sok szép ajándék került kiosztásra;) Köszönöm a játék lehetőséget!További sok-sok blog bejegyzést és Áldott Ünnepet!Üdv:Eszter

  2. Gratulálok a nyerteseknek! És csak egy egészen kicsit irigykedem is! :)) Boldog karácsonyt mindenkinek! Móni! Köszönöm a játék lehetőségét! Jó volt néhány napig izgulni, és várni, hogy hátha…

  3. Most én vagyok kicsit szomorú…legszívesebben mindegyikőtöknek küldenék valamit. Gabika, téged nagyon hiányoltalak az utóbbi időben, úgy örülök, hogy újra “látlak”!

  4. Köszönöm a játék kellemes izgalmát, örülök, hogy részt vehettem, rengeteg remek ötletet merítettem a Szilveszter körüli napokra 🙂 Gratulálok a nyerteseknek!!!

  5. Móni! Nagyon aranyos vagy! Nem tűntem el egészen, csak mostanában mindig futva olvaslak, írni sajnos ritkán van időm! Facebookon is figyelemmel kísérlek! :)) Ígérem, szorgalmasabb leszek, és igyekszem többször írni is, nem csak olvasni! 😀

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük