A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hogy jó közhelyesen kezdjem, itt az év vége – jé, ki nem tudta -, én meg statisztikákat nézegetek, mivel a karácsonyi hajtást követően duplájára dagadt a térdem, és még csak sétálni sem tudok elmenni. Úgyhogy kicsit nosztalgiázom. Ha van kedvetek, tartsatok velem, nézzük meg együtt, melyek voltak 2017 legolvasottabb bejegyzései.

1. 22 évig nem vették észre az orvosok a lány betegségét

Ez egy roppant tanulságos írás számomra több szempontból is – az egyik az, ami a tartalmából is kiderül, azaz, hogy a kullancsok micsoda betegségeket okozhatnak, s hogy az egészségügyi protokollban, vagy hogyishívják, nincs benne, hogy bizonyos problémák esetén automatikusan rászűrjenek Lyme-kórra. A másik, hogy ezt a bejegyzést először Vigyázat, kullancs! címen tettem fel, nem mondom, hogy a kutyát nem érdekelte, mert hűséges olvasóim rákattintottak úgy háromezren – a cím megváltoztatása után viszont kikerült néhány gyűjtőoldalra, és egy nap alatt egészen pontosan 43180-an olvasták. Ez tartja az idei rekordot. Hát ennyit a címről.

2. Be kellett bizonyítanom, hogy cukrász (is) vagyokEbben a bejegyzésben elmeséltem, hogy egy fiatalka adminisztrátor hogyan gázolt bele az önérzetembe, és kérdezett rá, hogy de esetleg nem dolgozik-e nálam az üzemben egy igazi cukrász, mire csak azt tudtam hörögni Darth Vaderhez hasonlóan, hogy ÉN_VAGYOK_A_CUKRÁSZ!

3. Oreo torta sütés nélkül, 20 perc alatt

Ezen nincs is mit csodálkozni, 20 perc alatt torta van, ráadásul finom is, készítsétek el, meglátjátok, hogy én megmondtam.

4. Borsófőzelék lépésről lépésreEz a recept 7 éve hasít a blogon, a legolvasottabb receptem, idén is a TOP 5-ben van. Jó is, egyébként.

5. Az új üzemünk

Ezért külön hálás vagyok, hogy érdeklődtök a sorsunk iránt:-) Elképesztő, mi minden történt velünk ebben az évben, erről majd egy külön bejegyzésben emlékezem meg, itt arról a nagy dologról olvashattok, amikor nyáron beköltöztünk a saját üzemünkbe. Most is ott nyomjuk nap mint nap, és gyártjuk a tortákat azzal a szándékkal, hogy minden szeletük élményt jelentsen azoknak, akik meg(v)eszik.

Ámen.

 

 

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük