A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Legutóbbi költözésünk alkalmával, sőt, az utolsó doboz kipakolásáig szembesülnöm kellett azzal, hogy mennyi felesleges holmit halmoztunk fel csupán néhány év alatt. Négy és fél éve költöztünk utoljára, akkor átválogattuk a cuccainkat, de egyszerűen döbbenetes, hogy ennyi idő alatt mennyi kacat, használhatatlan/haszontalan holmi került be a fiókokba, szekrények mélyére, polcokra, kisebb-nagyobb cuki dobozokba.

És az is igaz, hogy mindig megfogadom, hogy nem veszek több felesleges holmit, de vannak bizonyos áruházak, boltok, ahol rendszerint elgyengülök valami szép, vagy jópofa, ötletes kis kacat láttán, és hát csak-csak újra megtelik az a fiók, ami egész szellős lett a költözés után…

  1. Mert mondjuk, valóban, mi szükség egy fakanálfogó figurára? De hát mennyi bosszúságtól kímélhet meg…és nem aranyos?

2. Vagy itt vannak ezek az izmos atléták. Mindegyik olyan fontos eszközt tart, amely önmagában nélkülözhetetlen, igaz, mindegyikből van már, de nem illenek olyan szépen össze, mint ezek itt hárman.3. Nyilvánvalóan citromfacsarója is van mindenkinek. Na de ilyen klassz??4. Persze, persze van evőeszköz-szárító. De abból nem biztos, hogy pont ilyen leleményesen folyik ki a víz!5. Igaz, ez már nem az apróság kategória, ráadásul 270 dollárba kerül, de egyszer, egyszer majd lesz egy ilyenem!6. Biztosan megvidámítaná a reggeli kávézást ez a porcelán ragadozó… és csak 38 dollár. 7. Az űrhajózás szerelmeseinek: só- és borsszóró. 8. Répafaragó. Ehhez nem is tudok hozzáfűzni semmit.

9. Játékkatona sörnyitó. Kihagyhatatlan.

10. Ismét só- és borsszóró páros, ezúttal megfelelően elegánsan.11. Ez személyes kedvencem, szintén nem nevezhető filléres apróságnak, de hát hogyne kéne, azzal a kakassal! Öntöttvas edény, egyszerűen gyönyörű. 12. Vagy itt van Mr. T, a fürdőszobád legerősebb embere, aki egyszerre kettő wc-papír gurigát is képes megtartani!Nos, ti mire gyengültök el…?

Ajánlott cikkek