A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hogyan tudnám úgy felnyitni a tejfölösdobozt, hogy egyszer végre ne köpjön szemközt?

Ajánlott cikkek

16 Hozzászólás

  1. Igen, a tanácsok határozottan jók…de mindig megfeledkezem a lyukasztásról, és reménykedem abban, hogy na,most nem köpköd majd. Nem is tudom, a csempét takarítom-e szívesebben, vagy a szemüvegemet…:))

  2. Ez jó! Hogy csinálod, hogy szembeköp? Nekem még a pár évtized alatt egyszer sem sikerült, sőt embert nem hallottam, aki ilyen problémával küzdött volna! Különben, ha ennyire nem csípitek egymást a tejfölösdobozzal, vegyél pl. kannásat (régebben lehetett kapni), vagy piacon vegyél kimértet és tetesd eleve egy kifőzött befőttesüvegbe.

  3. Vettünk kis kapszulában macskának bolhaírtót. Fel kell tépni, mint a tejfölösdobozt……szted, mi lett? Úgy arconköpött. de úgy ! 😀

  4. Nem kell felnyitni:))) De komolyra fordítva a szót: tényleg egy kis lyuk kell rá. Ha viszont a kilyukasztást felejted el…nos, az már más tészta:)

  5. Részemről, amikor megfogom azt a kis fülecskét, avval a mozdulattal beleszúrom a körmöm a fedélbe és már kész is a kis lyuk. Nem vacakolok a késes, hústűs, villás szurkálással 🙂 Ehhez persze kell egy kis köröm, még ha nem is hegyes, de erős :))) Sosem felejtem el, mindig kéznél van.

  6. Nagyon jó kérdés, nem is hiszed hányszor kérdeztem meg, hogy miért ilyenre gyártják a tejfölös és joghurtos dobozokat, hogy akárhogy igyekszik az ember lánya felnyitni, mindig az a vége, hogy a ruháján landol néhány csöpp. Utálom. Főleg azt, hogy nem lehet egyszerűen csak felnyitni, szurkálni, morfondírozni előtte a 21. században, blamázs.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük