A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

A címben feltett kérdésre a rövid válasz naná, hogy az, hogy nem.

Ugyanakkor sokan próbálkozunk vele, és van, akiből egy idő után profi ételfotós válik, na persze nemcsak úgy magától, hanem tanulás és gyakorlás útján. A blog kapcsán én is belekeveredtem ebbe a témába, de sem felszerelésem, sem elég tudásom nincs ahhoz, hogy igazán jól műveljem. Így aztán most, hogy megnyitottuk már a cukrászdát is, és egyre nagyobb igény mutatkozik a vendégek részéről egy olyan weboldalra, amelyen bemutatjuk a kínálatunkat, bizony, szorult helyzetbe kerültem.

Hangulatkép.

Nagy kérdés, hogy mi éri meg? Elbíbelődni a magunk kis keretei között, összedobni valamit, esetleg megkérni valami ismerőst, aki ügyes, hogy occsóér’ csinálja meg, vagy megfizetjük az árát, és megkérünk egy profit? Ha hosszútávra tervezünk, csak jó minőségben gondolkodhatunk. Hogy ezt tudja-e produkálni valami jó ismerős baráti áron, az nagy kérdés, de ha nem, marad a profi.

Ez bemelegítésnek egy kis hangulat: habcsókot ajándékba adunk a gyerekeknek, rózsavizes, egyébként.

Szerencsére a közelben nem állunk rosszul ezen a téren, én Penzer Gyulát kértem meg, készítsen fotókat a sütijeinkről. Facebook- és Insta-oldalán láttam a képeit, tetszettek. Gyula kijött hozzánk, és egy délelőttöt dolgozott – nézzétek az eredményt, folytatás következik:-)

Duplacsokis keksz.

Paleo brownie.

Oreo torta.

Ez pedig a közkedvelt rugelach.

 

A képek majd a sutismoni.hu weboldalra kerülnek, és ott, remélhetőleg előbb-utóbb megtalálható lesz a választékunk, bár ez nem lesz kis munka. Van vagy 70-féle tortánk…

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük