A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Mivel mindjárt itt a karácsony, megpróbálok minél gyakrabban jelentkezni, és ötleteket adni akár az ajándékozásra, akár a karácsonyi sütögetésre vonatkozóan.

A Boook Kiadó jóvoltából ajánlhatom figyelmetekbe Márk Szonja Kekszek című könyvét. A cím nem hazudik, egészen pontosan negyven darab kekszrecept található benne, amivel akár az egész évi kekszigényünket lefedhetjük, tekintettel arra, hogy bizonyos receptek elég nagy variációs lehetőséget rejtenek magukban, tehát akár inspirálódási szándékkal is érdemes forgatni a könyvet. Én is ezt tettem, mindjárt több ötletet is nyertem, és elkészítettem a citrompite-kekszet.

Remekül használható könyv, az külön tetszik benne, hogy nem nagy, így különösebb probléma nélkül elfér a konyhapulton, miközben dolgozunk belőle…:-)

Nos, Szonja könyvének egy példányát kisorsolom mindazok között, akik válaszolnak a blog Facebook oldalán a következő kérdésre:

Melyik a kedvenc karácsonyi sütid?

Szabályzat 🙂

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező személy részt vehet, kivéve a szervező, azaz jómagam, és közvetlen hozzátartozóim. A nyeremény a képen is látható könyv.
  2. A játékban való részvétel feltétele, hogy aki a sorsolásban szeretne részt venni, az a “Praktikák sok gyerekhez” Facebook-oldal kedvelői között legyen.
  3. A játék 2018. 12.04, hétfő estétől 12.07. péntek este 9 óráig tart, mindenki játszik az oldal lájkolói közül, aki válaszol a fenti kérdésre a játékra felhívó Facebook-poszt alatt (tehát nem itt a blogon!).
  4. A Facebook semmilyen módon sem támogatója, sem szervezője a játéknak, így abban felelőssége sincs.
  5. A sorsolás eredményét 2018. 12.07-én, pénteken este 10 órakor teszem közzé.

 

Röviden a tennivaló:

1. Ha eddig még nem tetted, lájkold a Praktikák sok gyerekhez Facebook-oldalt.

2. Válaszolj a játékra felhívó poszt alatt – AZAZ EZEN A LINKEN – a kérdésre: melyik a kedvenc karácsonyi sütid?

3. Péntek este nézz rá a Facebook-oldalra!

Ajánlott cikkek

1 Hozzászólás

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük