A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Mondhatnék olyan közhelyeket, hogy hű, megint elröppent egy év, és hát igaz, ami igaz, tényleg ez történt… Az év utolsó két napján felidéztem, mennyi minden történt velünk – kiderült azóta, hogy néhány fontos mozzanatot ki is hagytam -, most pedig a legmagasabb olvasottsággal rendelkező posztokat szedtem össze.

  1. Ez a projekt nagy kedvencem volt, felderítettünk egy kedves olvasóm, Emília kérésére, mi is lehetett az a recept, amit az ő anyukája sütött sokszor, és amit ő maga is szívesen elkészített volna unokájának. Remélem, azóta már lenyűgözte párszor a kisunokát ezzel a roppant egyszerű ám annál finomabb süteménnyel. 40 ezer ember nézte meg a receptet.

Megtaláltuk a dédi elveszett receptjét!

2. Legalább 25 éves a sztori, egy barátnőm volt az eladó. Még mindig viccesnek találom.

Gyere fiam, bemegyünk a drágabótba!

3. Ez a recept tartja magát az örök első helyen a mindenkori toplistában. 2018-ban a harmadik helyre csúszott ugyan, nem is értem, hogyan…

Borsófőzelék fasírozottal, lépésről lépésre

4. Bevallom, ezt a hatásvadász címet teljesen szándékosan adtam, mondhatom, hogy tudományos kísérlet volt. Ugyanis, ha azt írtam volna, hogy “Nézd meg Vodicét, gyönyörű”, a leghűségesebb olvasóim valószínű, 1-2 ezren meg is tették volna. Így meg, hogy bevontam Demjén Rózsit is a dologba, máris közel 15 ezren voltak rá kíváncsiak… Nagy tudomány a címadás, sajnos, nem bírok mindig ilyen ravasz lenni benne.

Demjén Rózsi is itt nyaral

5. A zserbó pite teljesen megérdemelten került a top10-be, ötletét az az Ötvös Zsuzsi adta, akinek a tavaly megjelent Kreatív desszertiskola című könyve nálam az abszolút első helyen áll a cukrász szakirodalmat tekintve. Ha érdeklődtök a cukrászat iránt, akár hobbiszinten is, ezt a könyvet ne hagyjátok ki. Zsuzsi elképesztő. Ez a pite is, egyébként. 🙂

Zserbó pite – sajnos nem lehet abbahagyni…

6. Decemberben zárkózott fel a TOP10-be ez a poszt, amely az Ízből tíz blog szerzőjének receptje alapján készült, és amelyre kaptam egy vitriolos kommentet, amit nem tudom, mivel érdemeltem ki, de hát már régen volt ilyen. A keksz jól megérdemelten került a figyelem középpontjába.

Mákos linzer citromkrémmel töltve

7. Ez volt a kedvencem a menzán. És nem is volt egyszerű, mire megtanultam, hogyan kell igazán finom pirított darát készíteni. Aztán közkinccsé tettem a tudásomat, és azóta a borsófőzelék mellett ez a második legolvasottabb receptem…

Menza-álom: gyümölcsmártás és pirított dara

8. A legegyszerűbb receptek mindig nagy figyelmet keltenek, hiszen a legtöbbünknek alig van ideje sütni…mármint, munkaidőn kívül, úgy értem. Ezt a csokis tömör gyönyörűséget nem is kell.

A világ legegyszerűbb zabpelyhes csokis sütije sütés nélkül

9. Időről időre előkerül a húsznapos takarítós program, praktikus is, egyébként, annak, aki nem ér rá napokon át takarítani.

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – az 1. nap feladatai

10. Nekünk ez volt talán az év legjelentősebb eseménye: amikor megnyitottuk a cukrászdánkat.

Megnyitottunk

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük