A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Bár az igazi szenzáció számomra az volt, amikor tavaly, cukrászda nélkül bekerültünk a Dining Guide toplistái közül a tíz legjobb vidéki cukrászda közé, bevallom, a nyári nyitásunkat követően mostanáig sokszor eszembe jutott, hogy vajon sikerül-e megmaradnunk ott.

És amikor egy hónapja felhívtak a Dining Guide-tól, hogy a megjelenő kiadványukba szolgáltassak adatokat a cukrászdánkról, próbáltam puhatolózni az illető ügyintézőtől, hogy vajon a toplistában is benne vagyunk-e, vagy csak a kiadvány végén szereplő ajánló részben, de ő nagyon diplomatikusan lerázott azzal, hogy a listákról semmit sem tud.

Aztán, két hete megérkezett a meghívó a díjátadó gálára, és akkor meg direkt nem akartam magam beleélni a dologba, mondtam is a családnak, hogy mint a jó NAV-os, majd nyugtával dicsérjük a napot. Úgyhogy izgatottan mentünk a gálára, ahol egyébként minden az éttermekről és a séfekről szólt – mert hát ez azért mégiscsak a TOP 100 étteremkalauz, szóval, a cukrászdákkal kapcsolatban három esemény történt:

    1. Az év cukrásza lett Mihályi László cukrászmester, a váci Mihályi Patisserie tulajdonosa. Pár szót váltottunk a gálán, az általuk bemutatott süteményekről mondott néhány mondatot, és azt éreztem, ő egy igazi szakember, elkötelezett a szakmája iránt, és még mindig csillog a szeme, ha a süteményeiről kell beszélni. Szóval, mondtam is magamban, el kell mennünk Vácra.
    2. Az év cukrászdája a Mihályi Patisserie, ez tulajdonképpen folyománya az első pontnak.
    3. Lehozták a Top 10 országos és a Top 10 vidéki cukrászdák listáját. Utóbbiban szerepelünk mi.

Persze, minden listával lehet vitatkozni, miért az szerepel benne, a másik meg miért nem, biztos, hogy ha nekem kellett volna összeállítanom, akkor nagy bajban lettem volna, mert kénytelen lettem volna végigkóstolni egy csomó hely süteményeit, és hát a sajátjaink miatt is küzdök a kilóimmal. Szóval, nyilván minden listánál létezik egy jobb, igazságosabb, körültekintőbb, de mi örülünk ennek, hiszen már tavaly is sokan jöttek hozzánk azért, mert olvastak rólunk a DG kiadványában. Mi pedig azért nyitottuk meg a cukrászdát, mert szerepeltünk benne.

Azért megmutatom, hogy néztünk ki egy évvel ezelőtt, amikor felvázoltam itt, a blogon, hogy miből is kéne kihozni valamit:És milyen lett kicsit kevesebb, mint 4 hónappal később:

Szeretjük, ez a mi cukrászdánk. Gyertek, teszteljetek minket! A címünk: Gyenesdiás, Madách u. 46.

Ajánlott cikkek

6 Hozzászólás

  1. Szívból gratulálok! Nekem messze vagytok, de az blogot régóta követem. Megdolgoztatok ezért a sikerért nagyon megérdemeltétek az elismerést!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük