A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Amikor megnyitottuk a cukrászdát, nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a mellékhelyiségek hangulatosak legyenek. Ezért nyárias, jópofa dekorációt tettem a vécékbe, egy szimpatikusan kerek, fürdőző hölgyet, illetve néhány hozzáillő egyéb apróságot.

A férfi vécébe is került egy ilyen hölgyike, de aztán ezt a tettemet a férjem megvétózta, szerinte oda túlzás volt, úgyhogy átköltöztettem az ikertestvére mellé, a nőibe. Így éldegéltek ők ott ketten nyár végéig, mert jött a többi évszak, és ugye, én évszaknak megfelelően cserélgettem a díszeket. Malvinka és Paula – mert ez lett a nevük – júniusban kerültek vissza a padlásról a polcra, és ott napoztak egészen július végéig, amikor egy nap, este, a vécé takarításakor ez a kép fogadott:A szép kis napágy lába kitörve, de az még hagyján, Paulának hűlt helye, Malvin pedig eltörve a polcon,a darabjai a vécé mögött a földön.

Elkeseredtem.

A munkatársakat kérdezgettem, senki nem tudott semmit, nem tudtam, mire gondoljak. Most komolyan, elvitte valaki Paulát? Aki pedig összetörte Malvint, miért nem szólt? Hogy mi történt, most már mindegy is, én ezt az elkeseredésemet kiírtam a Facebook-oldalamra. Elmentem a KIK-be, ahol a korábbi szobrocskákat vettem, hátha pótolni tudom a hiányt, de ott mondták, hogy már nincs belőlük.

És akkor egy nap, este, takarításkor mit látok a vécében? Két új szobrocskát a törött mellett!A következő napon a férfi vécébe került egy hasonló:És mindezek után ma érkezett a kollekcióba egy új darab:-)Fantasztikus érzés, ez, el sem tudom mondani, mennyire! Abban biztos vagyok, hogy a legjobb fej vendégek hozzánk járnak!

Ajánlott cikkek

1 Hozzászólás

  1. Én imádom ezeket a szobrocskákat 🙂 🙂 Az egyik a profilképem az instán 😀 Szerintem az történhetett, hogy az illető megnézegette, és véletlenül elejtette. Biztos totál kész lett ettől… Épp ezért Tolnát-Baranyát bejárva addig ment, amíg nem szerzett helyette másikat, de közben annyira beleszeretett, meg annyira kárpótolni akart, hogy megvett egy egész kolóniát. Még a férjét / párját is rávette, hogy te meg bemész a ffi budiba, és ott is leraksz egyet. Most a piros bikinis a kedvencem…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük