A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hát, ismét itt van.
A vitatott, fujjogott, de mindenképpen számon tartott blogverseny.
Amelyen tavaly és tavalyelőtt is nyolcadik lettem, és emiatt akkor sem vagyok hajlandó szégyellni magam, ha sokan bloggerkörökből ezt sugallják.
Most még furcsábbak a versenyeztetés körülményei, mint eddig, itt van mindjárt a bökkenő, hogy csak Facebook-profillal rendelkezők voksolhatnak kedvenc blogjukra. Ez ám az árukapcsolás!
Másrészt, vélhetően az nyer majd, akinek több facebook-os ismerőse van, tehát a végső sorrend nem valószínű, hogy sokat elmond a blogok értékével kapcsolatban.
Mindazonáltal, mivel engem valaki benevezett a versenybe, most mégis arra kérlek benneteket, drága olvasóim, akiknek köszönhetően létezik és működik a Praktikák sok gyerekhez – hiszen, ha senki sem olvasná, valószínűleg már rég abbahagytam volna -, hogy akinek van facebook-os profilja, és még nem adta a voksát sehová, szavazzon rám!
Itt az alul elhelyezett kis buzdító widgetben látható, hova kell kattintani, a többi már megy magától…

Ha még esetleg meg is osztjátok ismerőseitek között a linket…khmm…hát, azt külön köszönöm.

Ajánlott cikkek

18 Hozzászólás

  1. Én is szívesen szavaztam volna, de nem szeretem, hogy egy bejegyzésért, voksért vagy bármiért regisztrálni, alkalmazást telepíteni kell. Ilyenkor az az érzésem, hogy itt “jól álcázott” egyéb érdekek állnak a háttérben és a legkevésbé fontos az, amiért kiadom magam. Így bármennyire szeretném a szavazatommal kifejezni, hogy nagyra értékellek titeket drága Gasztrobloggerek, mégsem szavazok. De csendben közben itt vagyok és örömmel olvaslak titeket nap mint nap. Ugye nem haragszotok? Üdv, Anita

  2. Móni!Éppen a szavazás bonyodalmaiba gabalyodtam, amikor láttam, hogy a mi Sanyink már igazán kitett magáért!!!HajráPuszi,Szilviu.i.: Egyébként Anitával nagyon is egyetértek – felháborító, hogy mikre kényszerít a FB: eleve, hogy regisztrálj, aztán meg még engedj is meg mindenfélét… Úgyhogy, én LK-ként szavaztam, ha nem baj.

  3. Sajnos, én se vagyok a “fészbukon”, így még egy szavazattal kevesebbed lesz:-( de ha elárulod, hány órát töltesz a blogírással (fotó, meg minden más is beletartozik), direkt fölmegyek.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük