A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Bár nekem most nem aktuális, hátha van valaki, akinek épp jól jön néhány hasznos tanács a konyha kialakításához.
Balogh Diána könyve, a Testreszabott konyha óriási segítség: alapos, részletes, pontos, a szerző figyelme mindenre kiterjed.
Az ergonómiával kezdi, hiszen ez az oka annak, hogy egyáltalán szükség van a tervezésre: a rosszul berendezett konyhában sokkal több időt és energiát kell fordítanunk a munkafolyamatokra.
A különböző konyhaformák ismertetésével segít kiválasztani a lakásunk szempontjából legalkalmasabbat, majd rátér a munkaterületek kialakítására. Részletesen tárgyalja a különböző elemek, gépek magasságát, a tárolóhelyek kialakításának alapvető szabályait, a világítást, sőt, aminek nagyon örültem, még a zajhatásokat is.
(A nálunk járó vendég általában meglepetten jegyzi meg, milyen halk a mosogatógép. Ilyenkor mindig büszkén húzom ki magam, hogy bizony, a választásom egyik fontos szempontja az volt, hogy a gép zajszintje 41 decibel alatti legyen. Nem mindegy, mekkora zajok között élünk, tevékenykedünk, pláne, hogy a mosogatógép sokszor éjszaka megy – hát ha lehet halkat venni, miért ne azt válasszuk? Az más kérdés, hogy a mosogatásban nem olyan jó…)
A kötet nagyon szép kivitelű, sok rajzzal, képpel, ennek megfelelően nem is olcsó: 4550 forintba kerül. Én a könyvtárból kölcsönöztem ki.

Ajánlott cikkek

4 Hozzászólás

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük