A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Kicsit el vagyok hűlve azon, hogy cégek sokasága valahogy nem kapcsol, hogy állj, itt most változtatni kell a marketingstratégián. Hogy most nem azt kell ajánlani, hogy vegyél robotporszívót, mert amíg nem vagy otthon, kitakarít – ember, lehet, hogy  a következő egy(?) hónapban senki nem megy sehova!Jönnek a tavaszi kedvezmények, diéta ajánlatok, ruha, cipő, étkészlet… E-mailben, Facebook-hirdetésben továbbra is bombáznak, mintha ők valami másik világban élnének. Lehet, hogy ezek előre beállított és időzített hirdetések, e-mailek, de hát nincs egy marketinges, aki a homlokára csapna ilyenkor, hogy hú, gyerekek, a nemjóját, világjárvány van, lehet, hogy most nem kéne tolni az utazós reklámot, inkább váltsunk valami másra…Fogalmunk sincs róla még, hány ember veszíti el a munkáját a napokban, akiknek a legkisebb bajuk is nagyobb annál, mint hogy azon morfondírozzanak, kell-e virágos étkészlet, vagy flamingós ágyneműhuzat.

Sokaknak nyakukba szakadt a saját home office-ukon kívül a gyerek(ek) tanítása, vagy legalább is ellenőrzése, az idős szülőkről való gondoskodás, hogy a nagyiék is megértsék, most nem lehet a boltban császkálni, otthon kell maradni, és kész. Valahogy nonszensz ilyenkor a storytelling mesterkurzus, amikor mondjuk nem lehet vécépapírt meg élesztőt kapni, bár az is igaz, hogy a karanténban csodásan lehet online tanfolyamokat végezni.

Egy pillanat alatt változott meg a világ, a világunk. Két hete rendeltem fürdőszobaszőnyegeket az (azóta is félig kész) új fürdőszobánkba. Meg is feledkeztem róla. Azóta kihirdették nálunk is a vészhelyzetet, a bevételeink minimálisra estek vissza, várható, hogy valamelyik nap érvénybe lép a lakhelyelhagyási tilalom. Ruhát is rendeltem még a vészhelyzet előtt a kedvenc kiskereskedőmtől, de visszamondtam, megírtam neki, ne haragudjon, de, ha nem is válóok lenne a csomag kiszállítása, mindenképpen az én éretlenségemről tenne tanúbizonyságot, hogy amikor cég fennmaradásáért küzdünk, én ruházkodok, mintha semmi sem történt volna. Nagyon kedves volt, megértette.

Erre ma értesítenek a másik webáruházból, hogy holnap jön a fürdőszobaszőnyeg… Már nem is emlékeztem, hogy ilyesmit rendeltem. Az még egy másik világ volt. És még csak abban sem reménykedhetem, hogy nem lesz itthon a férjem, amikor megjön a csomag…

 

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük