A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

A minap, miután megosztottam legfrissebb írásomat a blog Facebook-oldalán, az érkező kommentekre válaszolgattam. Egyik kedves olvasóm, Cseh Gabi egyszer csak tett egy megjegyzést, amiben saját magát “Facebook-gyalognak” aposztrofálta. Miért, kérdeztem erre vissza viccesen, akkor én  mi vagyok, egy ló? Hamarosan érkezett a kidolgozott leírás: ki kicsoda a nagy Facebook-sakktáblán. Annyira megtetszett, hogy megkértem Gabit – akiről kiderült, hogy azért ő sem “gyalog” -, hadd tegyem közzé az írását itt a blogon. Nos, íme.

Gyalog: Sétálgat, nézelődik, elolvassa, azt, ami érdekli, na és azt is, ami nem. Néha üt. Nem helyes parasztnak nevezni, bár az is van – az egyik alfaja.
Ló: Csak bizonyos témákhoz szól hozzá, kizárólag arra ugrik, ami az ő perspektívájából eléri az elvárt „szintet”.
Futó: Influenszer-szerűség, aki itt van elemében igazán. Nem egyenesen, hanem taktikailag jól kifundáltan halad és támad.
Bástya: Önazonos influenszer, aki egyenesen lép és támad. Ő internet nélkül is ugyanazzal foglalkozna, mint most.
Vezér: Olyan celeb, aki maga írja a megnyilatkozásait, a kommentekre reagál, erős érzelmi hatást gyakorol rá a követők véleménye, és mindenhol lecsap, ahol csak teheti.
Király: Olyan celeb, aki nem maga kezeli a felületet, vagy ha mégis, nem olvas kommenteket, erősen meggondolja, mire reagál. Bármi történik, ő marad.

Megtaláltad magad ? 🙂

 

Ajánlott cikkek