A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hát, nekünk most jött el az ideje. Érdemes volt kivárni, mert minden szempontból tökéletesre sikerült.
Barátnőm ünnepelte 39. életévének utolsó napját – na jó, valójában a kerek évszámot, csak egy nappal korábban került megrendezésre az ünnepség. Közel harmincan voltunk, gyerekek-felnőttek vegyesen.

A felnőttek asztala

Életem legfinomabb halászléjét ettem itt. Köszönjük, Pisti.

A halászlén kívül grillhúsok voltak: különböző pácolású hússzeletek, illetve csevapcsicsa.

A köretek: amerikai káposztasaláta, azaz coleslaw, Waldorf-saláta, görög saláta, héjában sült parázsburgonya, és még volt mellé fokhagymával ízesített cottage cheese is. Ja, és később előkerült egy nagy tál majonézes krumpli is.

A sütiket a tiramisu kivételével én készítettem; az ünnepelt tortájaként George Hamiltont jelöltük ki, de volt még svéd mandulatorta, paleo almás-mákos, és az egyik, ha nem A legkedveltebb süteményem, Vilma, amelynek receptjét eddig, bevallom, titkoltam. De tudom, hogy már úgysem bírom sokáig. A lényege, hogy gesztenyés keksz-alap, és pudingos-mascarponés krémben babapiskóták némi ízesítéssel. Meg a szívem, a lelkem.

Vilma leghátul figyel.

Az ünnep fényét emelte egy-két finom bor, továbbá néhány doboz Guinness, egyenesen Írországból. Köszönjük, Endrú és Szandra (a főzős magazinokat is!!).

Bálint fiamnak köszönhetően még erről is van kép…

A jó hosszan elnyúló ebéd után a társaság könnyű Balaton-parti sétára indult, amely végül egy közel 5 kilométeres gyalogtúrába torkollott.

Ezek mind mi vagyunk.
Meg ezek is.

A séta után a maradékok eltüntetése következett, és élveztük a jó társaságot.
A grillszezonnak ezzel megadtuk az alaphangot. Jöhet a folytatás…

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük