A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Többen kérdeztétek, hol vannak az újabb jópofa videók, amelyeken a macska és a kutya, azaz Pedro Pascal és Manci játszik önfeledten?

Az a helyzet, hogy a macska nem akar játszani. Nem tudom, mi történt, vagyis, csak sejtem: kamasz, és cikinek érzi, hogy leálljon egy kutyával hülyéskedni. Vagy, a másik lehetőség, hogy mivel mostanában csavarog erre-arra, lehet, hogy megkergette néhány kutya, és bizalmatlanság alakult ki benne a faj összes képviselőjével, még Mancival szemben is.

Pedig Manci annyira jámbor, és annyira szeretné, hogy játsszanak – ám Pedro nagyon visszafogott lett. Gyakorlatilag eltűri a kutya gondoskodását, illetve aludni hajlandó vele.

A barátság tehát megvan, de a gyermeki játszadozás oda.

Mondjuk, a macska nem tudja, hogy mi vár rá: hamarosan elveszti a rakétáit, vagy hát hogy is mondjam, a golyóit…

Állítólag a kanmacskák herélés után megint megszelídülnek – kíváncsi vagyok. Pedro egyébként roppant lelkesen mászkál szanaszéjjel, van úgy, hogy éjszakára is kikéredzkedik, és csak a reggeli etetésre jön vissza. Manci emiatt kicsit szomorúbb, hiszen éjszakai alvótársa egyre többet csavarog.

A macska jelleme egyébként érdekes: alapvetően bizalmatlan, noha tőlünk soha semmi rosszat nem kapott. Korábban meséltem arról a gyanúmról, hogy ő lehetett az alom bántalmazott, talán legkisebb példánya, mert folyton félt, elbújt, és most, hogy már november óta nálunk van, még mindig megijed, ha hirtelen mozdulok. Pedig én adok neki kaját naponta kétszer.

Egyébként az is vicces, ha nem Mancival alszik a macska, akkor az asztal lábához igazodik.

Az asztal lábának ott kell lennie. Alváshoz mindenképpen.

Amúgy meg…nekem rejtély. Amikor neki jó, akkor jön simogatásért – egyébként meg megy a maga feje után, és persze kajáért megjelenik. Eleinte borzasztóan aggódtam – csak nem ütötte el egy autó? -, de mára megszoktam: Pedro Pascal öntörvényű. Azt csinálja, ami neki jó – a többiek meg majd alkalmazkodnak…

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük