A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Mennyire elképzelhetetlennek tűnik, hogy az ember mondjuk talál egy kis briliánst az utcán. Pedig most konkrétan tudok egyet, ami itt hever valahol Keszthelyen. Az én gyűrűmből esett ki.

Ajánlott cikkek

31 Hozzászólás

  1. Sok csodánk volt már gyűrűvel. Az egyik gyűrű-elveszítés a férjem életét mentette meg egészen konkrétan, de ez nagyon hosszú történet…Úgy két hónapja a jeggyűrűmet veszítettem el, azt hittem, az utcán. Két hét múlva a mosógép idegentest csapdájában találtam meg, nem tudom, hogy kerülhetett oda. Ha érzed, hogy meglesz, meglesz.

  2. Köszönöm mindenkinek! Az a helyzet, fogalmam sincs, merre veszhetett el… Sokfele jártam, aztán egyszer csak észre vettem, hogy nincs benne a kő. Nagyon picike volt, úgyhogy elég nehéz megkülönböztetni egy üvegszilánktól. Talán annyi, hogy egy szintén minimális fehérarany foglalattal együtt esett ki. Nem nagy tétel… de persze azért sajnálom. Én is sok mindent megtaláltam már, sokszor érzem, mit hol kell keresnem, aztán tényleg ott van. Most nem érzem…

  3. Egyik (férfi) kollégám a tőlem 2 méterre a székében játszott a jegygyűrűjével. Leesett a földre, és soha nem lett meg! A munkahelyén, egy kicsi szobában!Kívánom, hogy a Te gyémántod pont az ellenpélda legyen.

  4. Én bíznék benne, hogy meglesz. A férjem szilveszter éjjel veszítette el a karikagyűrűt, Pécs igen forgalmas parkolójában… pár hónap múlva hóolvadáskor megtaláltuk!!!

  5. Egy barátunkkal esett meg a következő történet:elvesztette a pendrive-ját, amin elég fontos adatai voltak. A pendrive nagyon pici darab volt, olyan kisujjnyi se…Elég pontosan tudta, hol eshetett ki az utcában, így este zseblámpákkal visszamentek a gyerekeikkel, és keresgélték. És lőn, a sárban-latyakban-hóban ott volt. Vitték haza nagy örömmel, és amikor csatlakoztatták a géphez, kiderült, hogy ez a pendrive nem az övék. Pedig ugyanolyan volt, és ott találták meg, ahol egyetlen eséle volt az övék kiesésének is….ráadásul a tuljadonos neve, elérhetősége is kiderült az adatokból, így vissza is tudták adni neki, majd keresték tovább a sajátjukat az utcán kóborolva. Nem találták meg. Két hét múlva valaki, aki szintén elvesztette a sajátját, találta meg az övékét, és jutatta vissza. Hihetetlen, milyen furcsa történetek vannak…Velem csak az a baj, hogy én nem ismerném fel a gyémántot…:)))

  6. Basszus, de sajnálom! 🙁 Bízom a jó szerencsédben, hogy meglesz!Egyszer kiesett a fülbevalóm, amit Zuramtól kaptam az államvizsgámra. A víz kivert rögtön. Felforgattam a lakást, kiborítottam a kukát, sehol. A szennyestartóban leltem meg végül, beleakadt a pulcsiba, ahogy húztam át a fejemen… Azt a pánikot és ijedtséget… Huh!

  7. A férjem is elhagyta egyszer a jegygyűrűjét. Mivel még 1 éves házasok sem voltunk, 4 hónap reménykedés után, hogy talán meglesz és nem a kajakozás közben veszítette el, vettem neki egy ugyanolyat – rá 1 hétre megtaláltuk az eredeti gyűrűt a gilisztafarmon :DA karórájáról meg volt győződve, hogy letette az ágya melletti kisszekrényre és a kisfiúnk eljátszotta valahova. Szerintem már egy fél éve, hogy eltűnt, amikor az anyósom a napokban megkérdezte tőle, hogy kell-e neki az az óra, amit valaki ottfelejtett náluk – hát nem az ő órája volt?!?Nem lennék meglepve, ha valahol otthon bukkannál rá a kőre 🙂

  8. Sajnos, amiket én elvesztettem ékszereket (vagy annak látszóakat), azokat soha nem találtam meg … viszont más elhagyott dolgait többször is vissza tudtam adni. Nem járok ugyan Keszthely felé, de szívből szorítok, hogy visszakerüljön hozzád! 🙂

  9. Garffyka, én sokszor szerencsésen megtalálok olyasmiket, amikről már esetleg le is mondanak a többiek, vagy még én is.Pilchard, köszi a linket, elfeledkeztem erről az akcióról…!Kriszta, icike-picike volt, gombostűfejnél alig nagyobb, plusz egy kicsi foglalat de így is mondjuk 2 mm átmérőjű… Ezért nem is erőlködöm, de ha visszajön, hát örülök majd neki.:))

  10. Szia Móni, szerintem ezek gyárilag úgy vannak képezve, hogy kénytelenek legyünk utánpótlást venni.Az én első jegygyűrűm úgy tűnt el, hogy ásás esetének fennforgása miatt, a neszesszeres szütyőmbe raktam, a szépítőszerek közé. Majd a kétéves ledobta az egészet a földre. Por alakú szemfesték ripityára tört, tartalom kidobva, gyűrű elfelejtődött. Kuka. Majd apósom a kuka tartalmát elásta….. Éppen tuját ültetett, alatta van valahol, azóta is emlegetjük, azért nőtt az a tuja akkorára…… De az is lehet, hogy egy vakondok melegíti vele a lábát…..Mire észrevettem, már két méter föld fedte, szóval eltemettük. Jelent ez valamit?Azóta két fülbevalóm is tűnt el pulóver levétele közben, sose lettek meg. Én váltottam ezüst, és bizsu.Üdv. Egy sorstárs, Mariann!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük