A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Ha még egyszer este 10 után akarnék nekiállni dobostortát sütni, valaki fenyegessen meg egy fegyvernek látszó tárggyal.

Ajánlott cikkek

16 Hozzászólás

  1. A karamell lapot én is másnap reggel készítettem, a család legnagyobb örömére mindjárt 32-őt, ebből aztán lett 16 szalonképes:) és némi nasi a szurkolótábornak….

  2. Ezt én is ismerem. Páromat bízom meg, hogy lőjön rám ha este későn állok neki valamilyen sütinek.
    Erről jutott eszembe, hogy 13 évvel ezelőtt kitalálta, hogy anyukája kelt csigáját ő készíti el. Mindjárt dupla adagot kevert be. Mindezt este 9-kor. Éjjel 3-kor még mindig sütöttük. Az asztalnál többen elbóbiskoltunk.(akkor még itthon laktak a gyerekek. Na azóta nem állt neki sütni.

  3. Miért, te máskor is szoktál?:D:D:D Mert én csakis olyankor tudok nyugodtan dolgozni és persze, haladni is, miután a minimanókat lefektettem. Szóval torta, 10 előtt, nálam nem játszik.:)

  4. Nálunk is nagy kedvenc a Dobos, de nem csak azt szoktam késő este sütni. Sokszor járok úgy, mint sedith. Mire minden egyébbel kész vagyok, a kicsik és nagyok ágyba kerültek,késő lesz. Nem beszélve arról, hogy ha a kisfiaim láb alatt vannak a tenyérnyi konyhában, nem merek pl. forró karamellel dolgozni.
    Szilvi

  5. Én is este szoktam általában, de hülyeség volt olyasminek nekiállnom, amit még sosem készítettem, ráadásul laponként kell sütni… + étcsoki sem volt itthon a krémhez, na mindegy, háromra jönnek a lurkók zsúrozni, kíváncsi vagyok hogy ízlik majd nekik.

  6. Ha közzéteszed, hogy nekiállnál én bevállalom a megfenyegetést!
    – Állj vagy lövök!
    De ígérd meg, hogy azonnal abbahagyod, mert lőtávolságon kívül vagy! 🙂 Erika

  7. Régebben, amikor Emmus még max. reggel 5-ig aludt, a hajnalban-sütők táborát gyarapítottam… Most én is inkább az este 10 utánit… Móni, lehet, hogy öregszünk?!?
    Isten éltesse az ünnepeltet!
    Puszi,
    Szilvi

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük