A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Ti küldtétek, küldjetek még!

A fiam kb. 5 éves volt, amikor foglalkoztatni kezdte a “hogyan kerül a nő hasába a kisbaba” témakör. Nyilván elmeséltem neki, hogy a nő és a férfi nagyon szeretik egymást, és akkor egy pici rész átvándorol a férfiból a nőbe, és kifejlődik a baba. De nem volt elég. Eljutottunk a petesejt és spermiumig, erre vonatkozóan nagyon nagyon sok kérdése volt. Mindezt úton az óvodából hazafelé beszéltük meg. Aztán otthon, napokkal később egy naaagy vendégsereg kellős közepén kifejtette, hogy ugye mindenki tudja, hogy lesz a kisbaba. Részletesen elmesélte, majd azt mondta: ” saaaajnos elfelejtettem egy fontosat. Megkértem volna apát, hogy adjon nekem serpákat, ezeket akváriumba tettem volna, és megmutogattam volna nektek, ahogy csóválják a kis farkukat. de saaaajnos elfelejtettem. Na majd legközelebb, ha jöttök…”
Csak kicsit égtem.

Várom a további cikis sztorikat a praktikaksokgyerekhez(kukac)gmail(pont)com-ra. Jelszó: senki sem tökéletes!

Ajánlott cikkek

5 Hozzászólás

  1. Egy ismerősöm kisöccsének még nagyon kisóvodásként azt mondták hirtelenjében a szülei, hogy a boltból hozták, de ha rossz lesz, visszaviszik…!
    Néhány nappal az óvónő felhívta őket, hogy valahogyan világosítsák fel a gyermeket, mert nagydumás hozzáállásával az egész csoportot meggyőzte az igazáról és most mindenki sír, hogy a szülei nem is az igaziak… 😀

  2. A “serpáknál” be kellett fognom a számat, nehogy felnyerítsek, és felébredjen a kicsi 😀 az én lányom még ennyire nem megy rá a részletekre, de nagyobb gyerek már megkérdezte, hogy került a pocakomba a baba (ez volt a harmadik kérdése, az előzőek így hangzottak: “miért vagy ilyen kövér?” Modom, kisbaba van a pocakomban. “Megetted????! :-O”)
    Hirtelenjében rávágtam, hogy a doktor bácsi tette bele, ami, mivel mindkét gyerekem lombikbaba, nem is volt hazugság 😀

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük