A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Most nem azért, de tuti, hogy a legjobb férjem nekem van. El tudjátok képzelni a szitut, hogy egy csomó húzós nap után, amiben sok gond és küszködés volt, benzint tankoltok a dízel autóba, és amikor erre rádöbbentek, pont a pisztoly visszahelyezésének pillanatában, és hívjátok a férjet, hogy nagyon rosszat sikerült tenni, az meg csak annyit mond, “ez legyen a legnagyobb bajunk”, szóval, meg lehet ezt állni könnyek nélkül…?

Ajánlott cikkek

13 Hozzászólás

  1. Valóban irigylésre méltó reakció. Bár az kétségtelen, hogy fordítva nagyobb gáz lenne. Benzines autóba tankolni gázolajat, pláne még rá is indítani… Na, az már a ‘napi ciki’-kategória! 🙂

  2. Az semmi. Amikor megszületett a harmadik gyerkőc, az én férjem meg a benzines autóba tankolt dízelt, igaz nem sokat, de azért sikerült bele tuszkolnia a vastagabb csövet a vékony benzin bemenő nyílásba. A kocsinak szerencsére semmi baja nem lett 😀

  3. Felolvastam a férjemnek, aki rögtön elkezdte kérdezgetni, hogy és nem tűnt fel neki a vékonyabb cső, nem érezte, hogy más a szaga. Levontam a következtetést, jobb, ha én nem csinálok ilyet, mert 1 évig hallgathatom majd a mérgelődését.

  4. és az enyém?:): idén végre időben lecseréltetett a nyári gumikról télire az autóm.. már másnap megpadkáztam.. sssssszzzz.. A férjem csak annyit mondott: hagyd ott, holnap rendelek rá másikat, addig használd az én autómat.. és este, hidegben elsétált, hogy kicsérélje a pótkerékre, hogy el tudja vinni a gumishoz. üdv a klubban:)

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük