A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Nem olyan régen írtam egy posztot Házasság, törés címmel; egy film kapcsán mondtam el a véleményemet arról, hogy azért, hogy egy házasság jól működjön, tenni is kell.
Bár volt, aki félreértette a szavaimat, örültem annak, hogy többségében egyetértettetek velem. Most egy olyan filmre szeretném felhívni a figyelmeteket, amely egy menthetetlennek gondolt házasság történetét meséli el. Szerintem rendkívül inspiráló, és erőt meríthet belőle az, akinek válságban van a házassága, vagy az, akié egyszerűen csak megfáradt, vagy az, akinek fontos, hogy újra és újra tegyen azért, hogy ne üresedjen ki a kapcsolat.
A történet a következő: Caleb és Catherine hét éve házasodtak össze. Az egykor boldog párt azonban mára reménytelenül eltávolították egymástól a karrierrel, a házimunkával és az anyagiakkal kapcsolatos viták. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, az apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. A “The Love Dare”-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb rááll erre, ám megkeseredett felesége folyamatosan elutasítja. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad neki.

Ajánlott cikkek

17 Hozzászólás

  1. Én először a könyvet olvastam. Aztán a filmet nem tudtam megnézni…ami könyvben szuper és remek volt, az a filmben mesterkélt, szájbarágós. Tudom, nehezebb könyvet ketten olvasni, de ha még valaki nem látta a filmet, annak javaslom, hogy akár egymásnak felolvasva, de a könyvvel kezdjen.

  2. Azért szájbarágós, mert nem hivatásos színészek játszanak benne, hanem egy keresztény közösség lelkes tagjai…nagyon jók szerintem, ha így nézzük… 😀
    Beácska

  3. Nekem a férjem ajánlotta még 2 évvel ezelőtt, de mindig halogattam a megnézését, aztán csak sor került rá. Egyedül voltam itthon, kicsi babánk aludt én pedig azt sajnáltam, hogy miért nem szakítottam rá időt hamarabb. Nekem nagyon tetszett a film, bár hála Istennek jó a házasságunk, de mindig lehet jobb! Mindenkinek ajánlom megnézésre!

  4. Számomra is kicsit szájbarágós volt, a színészeket amúgy nézegettük, mert a lány nagyon hasonlított egy sorozatszereplőre.

    Bár kiütközött, hogy más a gondolkodás, amikor a fiú felhorkan, hogy 3 hete csinál mindent és a lány nem fogadja el – én nem Istenre hivatkoztam volna, hanem, hogy hány éve is tűri —ugyanezt— a nő tőle? Bár tény, hogy az agresszió kezeléséhez mképpe szüksége lett volna vmiféle segítségre…

    Mindezek ellenére köszönöm a tippet, összességében tetszett 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük