A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Hát kérem, így kell ezt csinálni. Itt van szeptember eleje, hétfő reggel, és máris, csak úgy, ahogy az ember csettint egyet a kezével, megtakarítottam egészen pontosan 66.560 forintot.

Amint az történni szokott, megint kaptunk egy adag szemetet szórólapot a postaládába. Ezek között virított a McDonald’s nagy őszi árzuhanást hirdető kuponlapja: most spórolhat 12.500 forintot! Tizennyolc kis kupon juttathatja hozzá a vásárlót ehhez az óriási kedvezményhez. És én ebből a lapból kettőt kaptam! Ez helyből huszonötezer, annyi, mint a teljes főllású anyasági fizetésem. Ekkor már teljesen felvillanyozódtam, és kiszámoltam, hogy a kedvezményekkel mennyit költenék a Mekiben: laponként 20.780-at, mivel két lapom van, 41.560-at. De mivel nem járunk a McDonald’s-ba, ez mind megmarad! Plusz a 25.000 kedvezmény, és ez összesen 66.560. Az egész családi pótlék. Hú, de jó dolog ez a spórolás…
És hogy miért nem járunk? Hát, mondjuk ezért…

Ajánlott cikkek

10 Hozzászólás

  1. Ez nagyon jó poszt volt :-DDMár először azt hittem, hogy úgy spóroltál, hogy a szomszédék postaládáiból is kiloptad a kuponokat, de aztán helyreállt a lelkibékém :-)Döbbenet a video, az örökké friss hamburgerről már hallottam, de a krumplisat most láttam először. Hátborzongató.Még otthon a barátaimmal néha előfordult, hogy beugrottunk vacsorázni a mekibe mozi után vagy valami, bár nem gyakran, mert már akkor is jobban szerettem magam kotyvasztani kaját, de azért szerettem a mekit. Itt már legalább négy éve nem voltam mekiben, de még mindig van, hogy olyan erősen megkívánom a mekihamburgert, hogy napokig nem tudok semmi másra gondolni. Persze itt nincs meki, úgyhogy magától elmúlk az érzés, de ilyenkor elgondolkodom, hogy mi a franc lehetett benne, hogy még négy év után se felejtette el a szervezetem.

  2. Hú, erre nem is gondoltam, ha kilopnám a szomszédokét… te jó ég… milliókat spórolhattam volna, ha előbb szólsz…:))Nálunk azzal áldozott le a meki-szezon, hogy a család felének egy órán belül hasmenése lett, ha ott ettünk. Aztán együtt megnéztük a Super Size Me-t, és a gyerekek lelkesedése is alábbhagyott.

  3. Jajj, de tetszik!!!Megyek, megnézem a postaládát-merthogy mi sem járunk a Mekibe!!! Igaz, már dél is elmúlt – de azért jó érzés lesz ez a majd 60 ezer forint..Képzeld, ha naponta kapnánk:DDD(És még a férjem ki akarja írni a postaládára, hogy kíméljenek minket a szóróanyagokkal…Eeee, nem tud spórolni:))) )

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük