A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Szeretem a különleges konyhai eszközöket, amelyek között van, ami kimondottan szórakoztató, van, ami banális. De van olyan, amelyik tényleg praktikus, és ha nálunk is kapható lenne, valószínűleg lenne rá kereslet.
1. Itt van elsőként mindjárt ez a csónak salátástál. Ezüstözött, ezért is kerül 65 dollárba. Ami, lássuk be, nem kevés, különös tekintettel arra, hogy a zöldségek méretéből ítélve ez nem egy nagy edény.

2. A következő versenyző viszont kimondottan hasznos; gondolom, mindenkinek megvan az az élmény, amikor a boltból hazatérve, tizenöt különböző nejlonszatyorral egyensúlyoz az ujjain, és akkor keresi a lakáskulcsot, de persze nem abban a zsebében van, amelyiket eléri a szabaddá tett kezével… Na, hát ez a szatyorgyűjtő fül ezen a helyzeten segít.

 

3. Az iménti csónak kistestvére, egy talicska.

4. Grillkommandó. Hogy minden kéznél legyen – szerintem a grillezni szerető férfiak zöme odalenne egy ilyen kötényért, különös tekintettel a betárazható sörök mennyiségére.

5. Precíz háziasszonyoknak és -uraknak, téma szerint válogatott vágólapok. Külön a húsnak, külön a zöldségnek, külön a halnak, de szépen egyben tárolható. HACCP.

6. Hát a következő képről igazából nincs mit mondani…magáért beszél. Aki úgy érzi, káprázik a szeme, annak mondom, nem: valóban Louis Vuitton mosogatószivacsot lát. Gyanítom, akik megvennék, tulajdonképpen sosem mosogatnak…

7. Ebbe első látásra beleszerettem: Darth Vader bonbonforma. Hogy is élhetünk nélküle?

8. Az alábbi retró gép egy nagyon klassz kis hotdog-sütő alkalmatosság. 

9. Aztán itt van ez a kissé bizarr teatojás…

Ami ezt a kategóriát illeti, az alábbi példány jobban tetszik:

10. Ez ugyan nem a konyhához kapcsolódik, de amikor Bence fiam meglátta a képet, felkiáltott, hogy “Anya, ilyet vegyél!!!” Ezért gondoltam, hogy megmutatom… Akcióhős pendrive-ok.

Nos, hogy Kudlik Júlia szavaival éljek, ennyit mára a tudomány és a technika világából.
Melyik tetszett a legjobban?

Ajánlott cikkek

24 Hozzászólás

  1. Az a szatyorgyűjtő fül nagyon megfogott. Én is szívesen megfognám, ha tudnám, hol lelhető fel ez az ötletes holmi. :)Te hol találtál rá?Ha van vmi elérhetőség, ahol beszerezhető, megköszönném, ha megosztanád.Üdv, Zsu

  2. A szatyorfül tényleg ötletes, pár éve örültem volna neki, aztán rászoktam a vállra akasztható szatyorra, így marad majdnem két kezem a 1,5 évest kísérgetni, felvenni ha szükséges és még a kulcsot is elő tudom szedni. Csak a telefon ne csörögjön akkor éppen. :-DHa lenne hol grilleznünk én a kötényre szavaznék bár a sör helyére fogalmam sincs mit pakolnék. Nem szeretem a sört a férjem pedig nem sütöget sem grillen sem sehol. Bár egy ilyen kötényben talán nekiállna. :-DDD

  3. A grillkommandó-kötény – az összes kollégám sárgulna az irigységtől, ha egy “szakmai” hétvégén odaállnék grillezni egy ilyen kötényben. :)))) De nem kizárt, hogy pont ilyen varratok a szomszédasszonyommal. :)))A leghasznosabb viszont a szatyorgyűjtő fogantyú és a vágódeszkaszett.

  4. ” itt állok egy bolygónyi aggyal, és arra kérnek, hogy főzzek egy teát”-megvan?) :))”Hogy ez mennyire igaz erre a robotra! :))Remélem nem baj ha megmondom, hogy az idézet a Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvben található.ÜdvKriszta

  5. Óóóó Te jó ég! Nilsné! Pedig az az egyik kedvenc regényem és nem ugrott be! A manóba!Nekem a tengeralattjáró is tetszik!És igen: vágódeszka szett és hot dog készítő – bár nagyon ritkán eszünk hot dogot, de ennek a kedvéért lehet, hogy rászoknék 😀 és persze önmagában design-elemként is csúcs!a kötény viszont ide be nem tenné a lábát, mert a grillezésen kívül megtestesít mindent, amit utálok: sör, army, macsóság… fújjj!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük