A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Itt és most megfogadom, hogy soha az életben többet olyan szavazatgyűjtős játékba nem nevezek be, ahol kedves ismerőssel, kollégával, baráttal szemben kell győzni.
Gyanútlan voltam, amikor elfogadtam a “Szeretem az olívabogyót” formáció felkérését, csábító volt a lehetőség, hogy spanyol utat lehet nyerni.
Két napja, és még ma éjfélig Gabojszával folytatok gigászi, heroikus küzdelmet az első helyért – ő ott van jelenleg, én pedig szeretnék vele helyet cserélni.
Bármelyikünk is nyer, megérdemli. Mert ez valami hatalmas meló. Szavazásra bírni az embereket, akik nem nagyon akarnak, mert már herótjuk van az ilyesmiktől, meg mér’ kell engedélyezni az alkalmazást,  – komolyan mondom, megerőltető.
Még a szülinapomról sem írtam, pedig tegnap volt. Itt ülök a gépnél, és csak a mosdóba távozom viszonylag gyakran, mert sikerült felfáznom.
De ez nem ide tartozik.
Szóval, UTOLSÓ kérés hozzátok: aki még nem szavazott, de rendelkezik Facebook profillal, és úgy gondolja, hozzájárulna ahhoz, hogy eljussak Spanyolországba, kérem, tegye meg. És, ha van rá lehetősége, hozzon magával még egy embert. Vagy kettőt…
Tehát, ITT lehet szavazni. Lájkolni kell az oldalt, engedélyezni az alkalmazást, majd a GASZTROGURUK (hehe) fülre kattintva a Praktikák sok gyerekhez/Spanyol halsaláta receptnél megnyomni a “Szavazok” gombot.
Köszönöm.
Többet ilyet nem kérek.

Ajánlott cikkek

30 Hozzászólás

  1. szavaztam, de nagyon macerás volt és csodálkozom, hogy megkockáztatod azt is, hogy elpárolnak tőled az olvasóid… Azért hajrá, az előbb csak 3 szavazattal voltál lemaradva! Üdv: Abigél

  2. Kedves Móni,elég régóta olvaslak és ismeretlenül is kedvellek, de eddig sosem írtam, mert nem vagyok az a hozzászólós típus. Most viszont szavaztam, sőt, megkértem minden kedves ismerősömet még tegnap, hogy ők is szavazzanak. Ez így teljesen rendben van, ne foglalkozz a szájhúzogatókkal :)Nagggyon drukkolok Neked!Üdv,Dóri

  3. Én önszántamból jövök ide….vagyis nem….azért mert muszáj :)Mert muszáj olvasnom különben elvonási tüneteim vannak :)Ha ezért Móni kér valamit cserébe (tetejében nem kerül semmibe és legalább értelme is van,nem úgy mint sok más szavazásnak az fb-n) akkor miért ne? Akkor miért fáj az egyeseknek,hogy akik szeretik ezt a blogot azok segítenek? Savanyú a szőlő és a szavazás végén kullogunk??? Hát igen biztos rossz érzés,de ettől még nem kéne elvenni más örömét !!!Hajrá Móni!!!

  4. Ez a bejegyzés igencsak megosztotta az olvasókat. Én naponta olvaslak, de be kell vallanom, nekem sem szimpatikus ez a dolog. De ez csak egy vélemény. Sose mondanék olyat magamról, hogy “bármelyikünk nyer megérdemli”, talán ez a legvisszataszítóbb a dologban. Még ha így is van, mert hogy rengeteg meló van benne. Hát a meló és aközött hogy szavazásra bírjunk embereket, óriási a különbség, de te tudod.

  5. Fel a fejjel!És minden szájhuzogatónak írom:Mi a baj ha valaki kimeri mondani, hogy megérdemelne valamit. Hogy nem álszent? Annak kellene lennie? Ideje lenne már levenni a belénk ívódott irígység és rosszindulat béklyóját, igenis lehet ezen változtatni, ha akarjátok. Csak egy kis önreflexió és akarat.Tényleg borzasztó, hogy Magyarország itt tart. Még mindig. ( pl: Hogy képes egy APEH ellenőr végbéltükrözést bevállalni, csak hogy jól kicsesszen valakivel.)Ha idejössz olvasni, recepteket viszel, társalogsz, megjegyzést írsz…olyan nagy (de komolyan!!!!) fáradtság nyomni egy gombot, amivel hálát adhatsz? Köszönjük Móni az eddigieket, lesz ez még jobb is…és jobb a világ, csak idő kell neki…a magyaroknak lehet kicsit több :)))Viktória

  6. Én is névtelenül (mert a munkahelyről nem enged bejelentkezni..) én is szavaztam, pedig nem vagyok egy FB rajongó..de Móni, én azt gondolom, hogy ez a minimum, amit az olvasók megtehetnek. Te rengeteg energiát és időt fektetsz ebbe a blogba, mi sok jó recepttel, ötlettel gazdagodunk. Miért ne segítenénk hozzá egy nyereményhez? a szájhúzogatók pedig irigykedés és kioktatás helyett koncentráljanak arra, hogy mi az amire ők vágynak és ne más szárnyait nyesegessék..ufff..:)Fanni

  7. Szerintem valóban eldönthető, az ember akar-e, tud-e segíteni, vagy sem. Lehet ez nem szimpatikus, de ha Móni meg sem próbálja, nem pottyan az ölébe a siker. És lám, van aki ezzel akarja neki megköszönni, hogy van és csinálja ezt a blogot.Kedves Móni, ne haragudj, naggyon nem szeretnék FB tag lenni, emiatt sajna most nem szavazok. De azért drukkolok neked! Remélem megnyerted!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük