A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Elérkeztünk programunk első hétvégéjéhez; szombatra és vasárnapra nincs feladatlap, csupán egy szorgalmi: állítsátok össze a jövő heti menütervet közösen!Ehhez segítségképpen készítettem egy menütervezőt, amit kitöltve elhelyezhettek a konyha/étkező jól látható pontján, így a klasszikus “mi lesz az ebéd?”, “mi lesz a vacsi?” kérdésekre bárki megkaphatja a választ egész hétre előre.

dok4b

Kattints ide a letöltéshez!

Javaslom, hogy gyűjtsd össze a család kedvenceit egy lapra, az abszolút, mindig bevethető jokereket, illetve az időnként készített, sikert aratott ételek neveit, és ha valami újat próbálsz ki, és beválik, vezesd rá a listára. Így könnyű lesz összeállítani majd egy ilyen heti menütervet, mert például, ha én megkérdezem kis családomat, mi legyen hétfőn az ebéd, általában azt mondják, nem tudom, most nem vagyok éhes.

Ettől függetlenül tegyél egy próbát, és a hétvégén egy olyan alkalommal, amikor együtt van a család, vedd elő ezt a papírt, és kísérelj meg ötleteket gyűjteni. Valamennyi biztosan sikerülni fog. Amikor a menüterv megvan, összeállíthatod hozzá a bevásárlólistát, te tudod, hány napra szeretsz előre vásárolni, és sokkal egyszerűbben fog működni az egész főzőcske: délután 5-kor nem nézed majd tanácstalanul az órádat, hogy mindjárt itt a vacsoraidő, és fogalmad sincs, mit teszel az asztalra.

Jó pihenést!

<< A 4. nap feladatai

Az 5. nap feladatai >>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük