A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Aki idáig eljutott, már haladónak számít. Sajnálom, hogy nem fotóztam le a két kisebb gyerekem szobáját ma előtte-utána verzióban, mert óriási rendet raktam, kiválogattam a ruhákat, megpucoltam az ablakot, a bútorokat, szóval csillog-villog.

Jöhet a 9. nap.

(Elnézést, hogy kicsit későn teszem közzé, de ma van a szülinapom-pom-pom-pom, és most jutottunk túl az ünneplésen. Bocsánat.)

blog12A letöltéshez kattints ide!

Takarítás: ezúttal a spájzban tegyél rendet – ha nincs spájzod, abban a konyhaszekrényben, amely ezt a funkciót tölti be.

Nézd át az elraktározott, összegyűjtögetett alapanyagokat, és selejtezz. Különösen figyelj, nincs-e valamiben molylepke, ha találsz, gondoskodj a kiirtásáról, mielőtt komoly bosszúságot és károkat okoz.

Dobd ki/ajándékozd el az évek óta gyűjtögetett, soha fel nem használt üvegeket. Rendezd az apróbb holmit dobozokba, a dobozokat címkézd fel, hogy tudd, mi van bennük!

Zűrzavar felszámolása: na igen, ez nem szokott egyszerű lenni, de valamikor az ősz folyamán túl kell esni rajta – hát legyen meg most. Tedd meg ugyanazt a saját ruháiddal, amit ma, a 8. napon a gyerek(ek)ével. Nyárit zsákba, vagy hátra, őszi/téli ruhatár elő.

Csak öt perc: minden otthonban megvan az a vízszintes felület, ahova a hazaérkezők ledobják a kulcsot, aztán odakerül a napszemüveg, a bevásárlásból a blokk, csekkek, amit nem akarsz otthon felejteni – nos, itt tegyél rendet. Mindent rakj vissza a helyére. Töröld le a felületet.

 << A 8. nap feladatai

 Menütervező a 2. hétvégére >>

Ajánlott cikkek

2 Hozzászólás

  1. Isten éltessen sokáig, Móni! 🙂 Mi ma ünneplünk, Andris fiunk ma lett egy éves! 🙂 (Egyébként az én szülinapom Zsófiéval esik egy napra. :))

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük