A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Ismét itt a hétvégi menütervező közösségi program, ezúttal azonban nagy segítség érkezett egy kedves olvasómtól, Annától, aki olyan speciális kész tervet küldött, amely egyszerre alkalmazkodik a fogyókúrázó felnőttek (F), és a válogatós gyerekek (GY) igényeihez, ráadásul szombatra és vasárnapra nemcsak ebéd és vacsora, hanem reggeli ötleteket ad.

dok4b
Hétfő:
Ebéd: rántott csirkemell Gy: sült krumplival F. salátával (fejes saláta, uborka, paprika, paradicsom, feta sajt, olívaolaj, citromlé)
Vacsora: Gy: pásztortarhonya, F: szénhidrátszegény kenyér sütőben sült camembert sajttal
Kedd
Ebéd: Gy: pásztortarhonya F: maradék sült sajt salátával (uborka, retek, hagyma, olívaolaj)
Vacsora: Gy: sült csirkemell, rizs, uborka F: sült csirkemell, saláta (reszelt káposzta, répa, újhagyma, sovány tejföl, mustár, édesítő)
Szerda:
Reggeli: mazsolás-diós muffin zabpehelyliszttel, steviával
Ebéd: Gy: gnocchi sajtszósszal, F: sült csirkemell sajtszósszal, párolt brokkolival
Vacsora: Gy: maradék gnocchi, ha nem elég, kolbászos szendvics, F: szénhidrátszegény kenyér, sovány sajt, sovány sajtkrém, zöldség
Csütörtök:
Ebéd: Gy: rakott kelkáposzta vagy karfiol (amit találok majd) (rizs helyett gersli, sovány tejföl, sovány darált hús), F: ugyanaz
Vacsora: Gy: sült virsli, kukorica F: sült virsli, saláta (fejes saláta, kukorica, savanyú uborka, paprika, sovány sajtdarabkák, joghurt, olíva, citromlé)
Péntek:
Ebéd: Gy: teljes kiőrlésű masnitészta, paradicsomszósszal, párolt répa és cukkinidarabokkal, olívaolaj, reszelt sajt, F: ugyanaz, olívaolaj nélkül, sovány sajttal
Vacsora: Gy: póréhagyma krémleves (magával sűrítve), pirított kenyérkockák, egyben sült fasírt, párolt vegyes zöldköret (répa, gomba, zöldborsó), ketchup F: ugyanaz, pirított kenyérkockák és ketchup nélkül
Szombat:
Reggeli: Ham and Eggs Gy: barna kenyérrel, F: szénhidrátszegény kenyérrel, paradicsommal
Ebéd: maradék a pénteki vacsorából
Vacsora: Gy: pizza (hagyományos tésztából, pizzaszósszal, sajttal, szalámival), F: pizza light (alap: őrölt zabpehely, tojás, só; feltét: paradicsomszósz, fűszerek, hagyma, sonka, sovány sajt)
Vasárnap:
Reggeli: amerikai palacsinta (zabpehelyliszttel) Gy: mézzel, F: cukormentes almaszósszal
Ebéd: Gy: húsleves tésztával, zöldséggel, rakott krumpli, F: húsleves zöldséggel, rakott édesburgonya vagy karórépa vagy csicsóka (amit találok majd éppen), egyébként, mintha rakott krumpli lenne
paleo brownie
Vacsora: Gy: lepénykenyér (a pizzatészta maradékból, pizzaszósszal, maradék felvágottal), F: lepénykenyér (zabpehelylisztből, tojással, sóval, paradicsomszósszal, maradék felvágottal) saláta (paradicsom, paprika, hagyma, uborka, olívaolaj, citromlé)

Ajánlott cikkek

2 Hozzászólás

  1. Üdvözöllek szeretettel. Nagy örömömre szolgál hogy rátaláltam a blogodra, nagyon megtetszett a 2o napos program amit azonnal le is töltöttem és ki is próbálom.Remélem kitartó leszek.

    Üdvözlettel Benczikné Kati

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük