A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Kedveseim, három nap, és kész. Nem mondom, hogy kezdhetjük is elölről, mert meggyőződésem, hogy aki az elmúlt három hétben becsülettel lom- és zűrzavartalanított, annak nem áll vissza ugyanaz a helyzet, ami e hosszú idő alatt véghezvitt nagytakarítás előtt volt.

blog21A letöltéshez kattints ide!

Csütörtökre jutott a hálószoba. A feladat a következő:

1. Ha aktuális, cseréld le az ágyneműhuzatot.

2. Szedd össze az összes ruhát a szobainasról, vagy a székről, fotelból, innen-onnan, és szortírozd: a szennyest a szennyesbe, ami felvehető, a szekrénybe.

3. Tegyél rendet az éjjeliszekrényen, vidd vissza a könyvespolcra a felesleges könyveket, a szemetet dobd ki, számold fel a zűrzavart!

4. Töröld le az éjjeli lámpákat.

5. Töröld le a port a vízszintes felületekről mikroszálas törlőkendővel. Ha kell, használj általános tisztítószert. Töröld le a tükrö(ke)t is, illetve a képeket, képkereteket, szekrényeket. Belül nem most kell rendet tenni.

6. Porszívózd fel a szobát, a plafonról, ablakkeretből, illetve ahol csak előfordul, szedd le a pókhálókat.

A zűrzavartalanításhoz megint te válassz célterületet, te tudod, milyen pontokon bújik meg a rumli.

A napi rutint a másnapi ruha előkészítésével folytatjuk. Ha nincs helyed, vagy nem akarod előszedegetni (mert jobban gyűrődik úgy, vagy mittudomén) gondold végig este teljesen, alsóneműtől a kabátig, hogy mit fogsz felvenni, így is már sokkal előbbre leszel, nem kell a szekrény előtt ácsorognod körmöt rágva reggel, hogy “nincs egy rongyom, amit felvegyek”. És persze nem felejtsd el a vécéket, az ágy rendberakását, meg este a következő napi feladatok összeírását, időre bontva.

 

<< A 17. nap feladatai

 

 A 19. nap feladatai >>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük