A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Az a helyzet, hogy megint van egy szavazás. De ez TÉNYLEG fontos szavazás. Mert, képzeljétek, hogy utat lehet nyerni Spanyolországba, olívabogyó-szüretre.
Akik olvastok, tudjátok, kitör belőlem néha, hogy mennyire utaznék, ha tehetném. Hát most itt a lehetőség: nem kell hozzá más, mint hogy meg kell nyernem a szavazást, és nem 178 másik közül, csupán hat versenyző előtt kell végeznem – akiket ugyan nagyon szeretek, de ebben a kérdésben most önző leszek.
Tehát, a Facebookon rá kell menni erre a Szeretem az olívabogyót című oldalra, és igen, lájkolni kell, meg engedélyezni az alkalmazást…én sem szeretem az ilyet, de enélkül sajnos nem megy. Ott a “Tanuljon a gasztroguruktól” feliratnál a tovább gombra kell kattintani, majd szavazni az én Spanyol halsalátás receptemre.
Őszintén, őszintén nagyon hálás lennék…
És azért írtam, hogy mehetünk együtt, mert aki tölt fel olívabogyós receptet, szintén elutazhat, akárcsak a nyertes blogger.

Tehát, töltsetek, szavazzatok, nyerjetek, nyerjek…
És köszönöm.

Ajánlott cikkek

16 Hozzászólás

  1. Köszönöm szépen:) Altair, én is azt utálom, amikor közzé akar tenni, általában ott szakítok meg minden szavazásos műveletet…mert mi van, ha olyanokat akar közzétenni a nevemben, hogy “Hülye aki olvassa”?:D

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük