A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Bár családilag, együtt nem mentünk sehova ezen a nyáron (sem), ugyanakkor a gyerekek külön-külön, esetleg ketten együtt mind voltak valahol. Meglehetősen nagy vendégjárás volt nálunk, barátok, gyerekek barátai jöttek-mentek, aminek következményeképp jelenleg négy gazdátlan fogkefét őrzök, kettőnek tudom, ki a tulajdonosa.
Egyik éjjel azt álmodtam, hogy mindjárt itt lesznek egy csomóan, ágyneműt kéne felhúznom, és nem tudok. Csak toporogtam összevissza, de a kezeim nem csinálták, amit kellett volna… Olyan volt, mint az az álom, amikor hóban menekülök, az üldözőim gyorsan haladnak, én meg alig bírok előre jutni.

Huhh.
Ma, a nemzeti ünnep örömére nagyobb takarításba fogtam, időnként szörnyülködtem az egy-egy eldugott helyen feltárt állapoton, és arra jutottam, hogy ősztől valami komoly szisztémát be kell vezetnem, mert különben hétfejű sárkány lesz nekem ez a ház, amivel folyamatosan viaskodom.
Jöjj el, szeptember, te szülj nekem rendet.

Ajánlott cikkek

7 Hozzászólás

  1. Eszter, Árpád fogkeféjét már visszaadtam!:))Bogyóról írjak? Megvan, egyébként, köszöni, jól. Talált magának egy kuckót a lépcső alatt, és oda vackolja be magát pl. nagy melegek idején napközben, de éjszaka is.

  2. Kedves Móni! Elnézést, ha már ismered, de ajánlom figyelmedbe az Urban:Eve blogban propagált zónázást (ami a FlyLady program adaptált változata). Nekem egyelőre nem sikerült teljes mértékben átültetnem a gyakorlatba (meg szerintem egyébként is mindenki saját ízlése-igényei szerint alakíthatja), de nagyon sokat segített abban, hogy néhány hét alatt olyan szintre hoztam az otthonunk, amivel bármikor legfeljebb 10 perc alatt fogadóképessé tudom tenni a lakást.

  3. Judit ! Móni már posztolta a Flylady teljes programját . A régi lakását így takarította . Lehet , hogy az újnál is kipróbálja . Meglátjuk . Pataki Anikó

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük