A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

A negyedik ötletem nem ehető ugyan, és az igényeinktől függően alakíthatjuk az árát – tehát lehet olcsóbb és drágább is -, de hogy emlékezetes és egyedi, az egészen biztos.

Bár megvan a maga varázsa a nagymama reszketeg betűivel írt receptes füzetnek, rendszeres használat során a konyhában fennáll a veszélye, hogy teljesen tönkremegy. Ezért ha meg szeretnénk lepni főzni-sütni szerető családtagunkat, barátunkat valami igazán különlegessel, készítsük el kedvenc receptgyűjteményének könyv változatát. Vagy szedjünk össze mi magunk klassz recepteket fotókkal, és ezt gyűjtsük össze egy dokumentumba; nyomtassuk ki, lamináltassuk a lapokat, és fűzzük őket gyűrűs mappába. Így nem kell az egész könyvet veszélynek kitenni a konyhapulton, elég, ha a tulajdonosa kiveszi a szükséges lapot, ráadásul a laminálásnak köszönhetően a szennyeződéseket egyszerűen letörölheti róla. Én néhai anyósom receptjeiből készítettem ezt a könyvet néhány évvel ezelőtt, mondhatom, nagy sikere volt.

areceptes1

Ajánlott cikkek

3 Hozzászólás

  1. Most vettem észre, hogy nem tartalmazhat linket a komment. Nem reklámozni akartam, csak megmutatni….. Bocsánat. Töröld nyugodtan.:-)

  2. Csilla, gondoltam, és ezért is engedélyeztem, hogy megjelenjen a hozzászólás – mert amiben link van, azt automatikusan a spamek közé teszi. Úgyhogy ez marad. 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük