A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Tudom, tudom, van a fotókönyv. Ezt is lehet, egyedi ajándék (és egyébként azt olvastam, a dec. 20-ig leadott rendeléseket még leszállítják karácsony előtt), de amit mutatok, az nemcsak egyedi, hanem komoly munka fekszik benne. Akár utolsó nap is elkészíthető, na persze, akkor lehet, hogy éjszaka fejezed be, de meg lehet valósítani.

IMG_7012

Úgy kezdődött, hogy vettem az Aldiban egy éve pár fotóalbumot, aminek egyszínű, sima vászon eleje volt. Pár kosárral arrébb meg kreatív felhasználásra szánt gyöngyöket láttam meg – és akkor az jutott eszembe, hogy ezzel klasszul kidekorálhatnánk az albumokat, bele meg a képek mellé vicces kommentárokat is fűzhetünk akár.

DSC03934

Ez egy nagyon egyszerű, ragasztós-fóliás album; elkezdtük belerakosgatni a képeket, és szövegeket írtunk melléjük. Aztán egyszer csak vagdosni is kezdtük a fotókat – kikanyarítottuk a felesleges darabokat, máshol hozzárajzoltuk, ami hiányzott – és onnantól vált egészen mókássá az egész.

ANYA HAl KÉPEK

Ezt a szüleim kapták, és valahányszor náluk vagyunk, mindig megnézegetjük. Olyankor azt is felidézzük, hogy bizony a ragasztópisztollyal óvatosan kell bánni, mert képes kellemetlen égési sérüléseket okozni…

 

 

 

Ajánlott cikkek

3 Hozzászólás

  1. Kedves Moni!Nagyon tetszik az otlet. Azt szeretnem megkerdezni, hogy a fotokon nem latszott e at a ragaszto, nem huzta-rancolta e ossze? Mar en is regota tervezek hasonlot a gyerekeknek, mindenkinek kulon a sajat “gyerekkorarol” (11, 8 es 5 evesek) :-).

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük