A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Azt hiszem, életemben még nem volt egyszerre annyi feladatom, mint most. Közhely, hogy a 24 óra nagyon kevés, de most tényleg így van.  Ám haladjunk töretlenül előre, jöjjön a hatodik nap.

blog9A letöltéshez kattints ide!

Takarítás: a sütőt vesszük elő. Szinte hallom, ahogy sokan felnyögnek… De nagyon klassz érzés tiszta munkahelyen dolgozni, jó tiszta sütőben sütni, tiszta tűzhelyen főzőcskézni, ezért komolyan megéri! Ha nincs olyan klassz fém tisztítód, mint nekem (Amway), ami leszed mindent, ugyanakkor nem karcol, akkor valószínűleg szükséged lesz hideg zsíroldóra, amihez viszont gumikesztyű kötelező! Fújd be a sütő belsejét, és hagyd hatni – majd valami súrolóval takarítsd le, és töröld kis  asütőt papírtörlővel. A rácsot érdemes egy régi vacak törölközőre fektetni, és ugyanígy befújni, hatni hagyni, majd lesúrolni.

Azzal az Amway fém súrolóval nekem nem kell hozzá hideg zsíroldó, de van, aki a kettőt együtt használja – úgyhogy ki-ki meggyőződése szerint járjon el.

Ha nem bírod a hideg zsíroldót, meg az egyéb brutál szereket, használj ecetet és szódabikarbónát: szórd be a sütő alját szódabikarbónával, majd egy szórófejes flakonba tölts ecetet (ezt máskor is használhatod, általános tisztításra), és nyomd a szódabikarbónára. Hagyd állni egy órát, és szivaccsal, papírtörlővel távolítsd el a koszt. Ha nem jött le minden, ismételd meg a folyamatot.
A fenti módszerek valamelyikével súrold le az ajtót is kívül-belül, legvégül a tűzhely tetejét.

A zűrzavar felszámolását a konyhában folytatjuk: két tetszőleges konyhaszekrényben szanáld a felesleges cuccokat, és tedd rendbe a maradékot.

cupboard

Öt perc – na jó, ez is lehet, hogy kicsit több lesz, de ha most két ablakot megpucolsz valami olyan helyen, ahol különösen zavar, ha nem látsz át rajta jól –  aztán majd mindig egyet-egyet…körbeérünk egyszer csak. 🙂

 

<< Az 5. nap feladatai

A 7. nap feladatai >>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük