A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Kilencedik nap, alakul a rend, nem?

blog12A letöltéshez kattints ide!

Takarítás: ezúttal a spájzban tegyél rendet – ha nincs spájzod, abban a konyhaszekrényben, amely ezt a funkciót tölti be.

Nézd át az elraktározott, összegyűjtögetett alapanyagokat, és selejtezz. Különösen figyelj, nincs-e valamiben molylepke, ha találsz, gondoskodj a kiirtásáról, mielőtt komoly bosszúságot és károkat okoz.

Dobd ki/ajándékozd el az évek óta gyűjtögetett, soha fel nem használt üvegeket. Rendezd az apróbb holmit dobozokba, a dobozokat címkézd fel, hogy tudd, mi van bennük!

Zűrzavar felszámolása: na igen, ez nem szokott egyszerű lenni, de valamikor a tavasz folyamán túl kell esni rajta – hát legyen meg most. Tedd meg ugyanazt a saját ruháiddal, amit ma, a 8. napon a gyerek(ek)ével. Télit zsákba, vagy hátra, tavaszi/nyári ruhatár elő.wardrobe

Csak öt perc: minden otthonban megvan az a vízszintes felület, ahova a hazaérkezők ledobják a kulcsot, aztán odakerül a napszemüveg, a bevásárlásból a blokk, csekkek, amit nem akarsz otthon felejteni – nos, itt tegyél rendet. Mindent rakj vissza a helyére. Töröld le a felületet.

<< A 8. nap feladatai

A 10. nap feladatai >>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük