A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-19

Elérkeztünk a 10. nap feladataihoz. A menütervet elkészítettétek már a jövő hétre? Ha nem, itt találjátok a tervezőt, illetve egy teljes heti étrendet kompletten kidolgozva.

blog13A letöltéshez kattints ide!

Az előszoba kitakarítása van, akinek egyszerű feladat, mert csupán két-három négyzetméterről van szó, másnak meg mondjuk jóval nagyobb, és tele van bútorokkal – ez tehát kinek könnyű, kinek nehéz feladat most. Az a bizonyos vízszintes felület talán még rendben van, ha nincs, itt az alkalom, hogy újra megmutasd, hogy is kéne kinéznie.  Töröld le a bútorokat, ha van rá kapacitásod, rakj rendet a szekrény(ek)ben. Töröld le a bejárati ajtót, bár tudom, ezt nem olyan régen megtettük, így nem is lehet túl koszos, de nullázd le újra. Rakd el a télről a fogason maradt bundás holmikat, ami már biztosan nem kell. Ugyanígy téli bakancsok, csizmák is feleslegesek már, azok is távozhatnak pihenőhelyükre.

Végül söpörd fel a padlót, és moss fel.

A zűrzavart egy felső szekrényben számold fel. Hogy mire gondolok? Arra, amelyikbe bekerülnek az éppen nem használt cuccok, és képesek ott felhalmozódni, elfeküdni akár évekig érintetlenül. Lehet ez a bizonyos felső szekrény éppen az előszobában, másnak a hálószobájában, vagy a tárolóban, akárhol, a lényeg, hogy egy ilyet számolj fel.

Csak 5 perc: a hétvége után nálunk a nappali mindig kicsit ziláltabb; tedd vissza az újságokat, könyveket a helyükre, törölgesd le gyorsan a vízszintes felületeket, igazítsd meg a díszpárnákat, plédeket, és ha még belefér, porszívózz fel.bútor

<< A 9. nap feladatai

 

A 11. nap feladatai >>

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük