A cukrászda telefonszáma:

06301478870

E-mail

sutismoni@gmail.com

Nyitvatartási idő

Hétfőtől vasárnapig: 10-18

Holnapi fő feladatunk a mosogatógép dédelgetése. De nem akarok csak úgy szó nélkül elmenni amellett, hogy sokak kedvenc konyhai segítőjét egy amerikai hölgy, bizonyos Josephine Cochrane találta fel. 1886-ban szabadalmaztatta találmányát, amely hét évvel később a chicagói Világkiállításon díjat is nyert. Eleinte inkább éttermek használták a gépet, a háztartásokban lassan kezdett terjedni. Josephine cége később a Whirlpool Corporation része lett, és igen, egyszer csak betört a háztartási gépek piacára. Mondjuk, az igazi sikert a hölgy már nem érte meg, 1913-ban meghalt (74 éves volt), a mosogatógép pedig az 1950-es évektől indult igazi hódító útjára.

blog17A letöltéshez kattints ide!

Tehát, amint arra fentebb utaltam, ezúttal a mosogatógépet takarítjuk ki: távolíts el belőle mindent, vedd ki a szűrőt és mosd el. Általános tisztítószerrel fújd be a gépet belül, az ajtó belső széleit is, ahol előszeretettel ül meg a trutyi. A kosz levakarásához használhatsz kiszuperált fogkefét, majd papírtörlővel töröld tisztára a gépet. Utána önts egy liter 10%-os ecetet a gépbe, és indítsd el a programot a legmagasabb hőfokon.

Töröld le a gépet kívül is, és dicsérd meg, hogy sokáig szolgáljon… Ja, és tegyél bele mindig sót is, még ha állítólag az van is a tablettában.

A zűrzavar felszámolására maradunk a konyhában, amíg dolgozik a mosogatógép, rakd rendbe a maradék konyhaszekrényeidet, ha túl sok van még hátra, nem muszáj mindent egyszerre.

Csak öt perc: gyors hálószoba-takarítás. Amennyiben az ágynemű még nincs elrendezve, rázd fel a párnákat, igazítsd meg a takarókat, mikroszálas kendővel töröld le a vízszintes felületeket, és porszívózz fel. Na jó, lehet, hogy kicsit több lesz, mint öt perc. De nem sokkal.

dishwasher

<< A 13. nap feladatai

A 15. nap feladatai >>

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük